C-nuorten Alue-SM 21.-23.9.2007 Varkaus

2007 C-NUORTEN SM-ALUETURNAUS AVAJAISET
Etelän poikien ykkösjoukkueen kotiin tuomisina olivat kultamitalit, sekä liuta edustuksia Nuori Suomi -ryhmään niin pojissa kuin tytöissäkin.

Etelän poikien 1 joukkue voitti kultamitalit loppuottelussa Lännen 1 joukkuetta vastaan. Ensimmäisen erän voitto jatkopalloilla siivitti pojat sellaiseen lentoon, että toisen erän voittolukemat 25-17 kertovat pelin ratkeneen jo ensimmäisessä erässä. Kultamitalit etelään puhtaasti eränumeroin 2-0 (26-24, 25-17).

Poikien kakkosjoukkue pelasi sijoitusottelunsa todella hienosti ja kuten numerot osoittavat, voitontahtoa joukkueesta löytyy! ESLA 2 sijoitusottelut menivät seuraavasti:

• ESLA 2 - Pohjoinen 2 erin 2-0 (25-15, 28-26)
  • ESLA 2 - Länsi 2 erin 2-0 (26-24, 31-29)

ESLA:n tyttöjen 1-joukkue oli myös vahvasti mukana mitalikamppailussa voitettuaan ensimmäisen erän selkeästi 25-19. Toinen erä menetettiin tiukan väännön jälkeen pohjoisen tytöille numeroin 25-27. Peli jatkui tiukkana kolmannessa erässä, joka ratkesi pohjoisen eduksi numeroin 15-12. Näin pronssit matkasivat Pohjois-Suomeen eränumeroin 2-1.

ESLA:n tyttöjen 2-joukkue pelasi sijoitusotteluissaan myös vahvaa peliä lopullisen sijoituksen ollen 8. Sijoituspeleissä ratkaisuja jouduttiin hakemaan jatkopallojen ja kolmannen erän kautta. ESLA:n 2-joukkue pelasi sijoitusottelut seuraavasti:

• ESLA 2 - Pohjoinen 2, erät 2-1 (26-28, 25-14, 15-11)
  • ESLA 2 - Lounas 2, erät 1-2 (22-25, 25-18, 15-8)

Nuori Suomi -ryhmään valitut pelaajat

Aluejoukkueiden SM-turnauksessa valitaan myös Nuori Suomi -ryhmä. ESLA:n joukkueista kyseiseen ryhmään valittiin sekä tytöistä että pojista seuraavat pelaajat:

Pojat: Villemarkus Sumanen, Tatu Härkönen, Joel Juurinen, Joonas Karjalainen, Eetu Louhivuori ja Niklas Seppänen.

Tytöt: Paula Lehtinen, Sanna Simola, Mona Kärkkäinen ja Riikka Myötyri.

Onnittelut aluejoukkuepelaajille hienoista suorituksesta, sekä valinnoista Nuori Suomi -ryhmään!