Aluevalmennus

Aluejoukkuetoiminta ja aluevalmennus

Aluejoukkuetoiminta on ESLA:n huipputoiminnan perusta. Aluejoukkueisiin valitaan avointen katsastusleirien perusteella kyvykkäimmät, lahjakkaimmat ja motivoituneimmat pelaajat edustamaan eteläistä aluetta valtakunnallisiin aluejoukkueiden SM-turnauksiin C- ja B-junioreissa.

Katsastusleirit

Aluetoimintaan osallistuminen alkaa avoimilla katsastusleireillä. Katsastuspäiville voi osallistua ko. ikäryhmän pelaajat. Leirillä käydään läpi perustekniikoita ja pelaajat pystyvät antamaan näyttöjä taidoistaan. Osallistuneista pelaajista valitaan myöhemmille alueleireille osallistuvat sekä lopulta edustusjoukkueet (kaksi tyttöjen ja kaksi poikien). Joukkueet osallistuvat vuosittain järjestettäviin valtakunnallisiin aluejoukkueiden SM-kisoihin, ks. lisätietoja

ESLA:n alueleiritoiminta

Maakuntaleirit, katsastusleiri sekä avoimet alueleirit ovat tarkoitettu kaikille B-, C- ja D-nuorille tytöille ja pojille, jotka ovat motivoituneet ja haluavat tulla näyttämään osaamistaan. Kutsuleireille kutsutaan valitut osallistujat.

Toivomme seuravalmentajien osallistuvan leirityksiin. Myös vanhemmat ovat tervetulleita osallistumaan tai katsomaan leirityksiä.

Tapahtuu aluevalmennuksessa

Joulukuun aluevalmennustapahtumat siirtyvät vuodenvaihteen yli... (28.11.2020)

Tyttöjen 2008 (2009) ja poikien 2007-2009 ikäluokkien teholeirit 11.-13.12.2020 Pajulahdessa siirtyvät tammikuun alkuun.

D-ikäisten syksyn tehotreenit pyörähtävät käyntiin (18.10.2020)

Pääkohderyhmänä 2008 syntyneet tytöt ja pojat, lisäksi mukaan toivotaan jos paikkoja riittää, 2009 syntyneitä tyttöjä ja poikia, sekä 2007 syntyneitä tyttöjä ja poikia, jotka ovat aloittaneet lajin vasta myöhemmin, eivätkä ole vielä aluetapahtumissa olleet mukana.

Etelän aluejoukkueet kaksissa alue SM-kisoissa syyskuussa… (12.10.2020)

Etelän tyttöjen 1-joukkueelle pronssimitalit C-kisoissa ja poikien 1-joukkueelle puolestaan pronssimitalit B-kisoista.