Aluevalmennus

Aluejoukkuetoiminta ja aluevalmennus

Aluejoukkuetoiminta on ESLA:n huipputoiminnan perusta. Aluejoukkueisiin valitaan avointen katsastusleirien perusteella kyvykkäimmät, lahjakkaimmat ja motivoituneimmat pelaajat edustamaan eteläistä aluetta valtakunnallisiin aluejoukkueiden SM-turnauksiin C- ja B-junioreissa.

Katsastusleirit

Aluetoimintaan osallistuminen alkaa avoimilla katsastusleireillä. Katsastuspäiville voi osallistua ko. ikäryhmän pelaajat. Leirillä käydään läpi perustekniikoita ja pelaajat pystyvät antamaan näyttöjä taidoistaan. Osallistuneista pelaajista valitaan myöhemmille alueleireille osallistuvat sekä lopulta edustusjoukkueet (kaksi tyttöjen ja kaksi poikien). Joukkueet osallistuvat vuosittain järjestettäviin valtakunnallisiin aluejoukkueiden SM-kisoihin, ks. lisätietoja

ESLA:n alueleiritoiminta

Maakuntaleirit, katsastusleiri sekä avoimet alueleirit ovat tarkoitettu kaikille B-, C- ja D-nuorille tytöille ja pojille, jotka ovat motivoituneet ja haluavat tulla näyttämään osaamistaan. Kutsuleireille kutsutaan valitut osallistujat.

Toivomme seuravalmentajien osallistuvan leirityksiin. Myös vanhemmat ovat tervetulleita osallistumaan tai katsomaan leirityksiä.

Tapahtuu aluevalmennuksessa

Muistutus kisoihin lähtijöille (16.9.2020)

On aika ostaa pelipassit. Ainakin kisoihin lähtijät, joilla ei ole omaa vakuutusta, sillä pelipassin vakuutus astuu voimaan ostohetkestä alkaen. Pelipassit

B-nuorten aluejoukkueiden SM-kisat (13.9.2020)

Kauhajoella 25.-27.9.2020

C-nuorten aluejoukkueiden SM-kisat (9.9.2020)

Salossa 18.-20.92020

C-tyttöjen aluejoukkuevalinnat alue SM-turnaukseen (7.9.2020)

C-ikäisten alue SM-turnaus, Salossa 18.-20.9.2020.