B-nuorten Alue-SM 14.-16.1.2011 Savonlinna

 Poikien kakkosjoukkueen valmentajan tuumailuja Savonlinnan kisoista

 

Tiukka ja lentopallorikas viikonloppu Savonlinnassa oli juuri niin tapahtumarikas kun saattoi odottaa. Voittoja, tappioita, onnistumisia ja epäonnistumisia. Kaikkia niitä asioita jotka vie nuoria pelaajia eteenpäin, jos vaan osaa ottaa niistä oppia.

Etelän poikien kakkosjoukkueen taival turnauksessa alkoi pohjoisen kakkosjoukkuetta vastaan, joka pienten alkuvaikeuksien jälkeen tuli meille melko helposti 2-0. Lauantaipäivään lähdettiin odottavaisin mielin ja aamu peli alkoi hieman takkuisesti lännen kakkosta vastaan, joukkue alkoi kuitenkin osoittaa, että häviötä ei helpolla sulateta. Ja kun jaksetaan uskoa omaan tekemiseen, niin palkinto odottaa aina jossakin vaiheessa. Tiukan taistelun jälkeen Länsi kaatui 2-1. Seuraava koitos lounaan kakkosta vastaan oli myös tiukka taisto, jonka kuittasi lounas 2-1. Viimeiseen runkosarjan otteluun lähdettiin itää vastaan tekemään taas parhaamme kentälle ja hienosti tämä toteutuikin. Idän vahvat hyökkäykset osui kerta toisensa jälkeen torjuntaamme ja kenttäpuollustus toimi mallikaasti. Tämä takasi sen, että itä kaatui 2-0 ja meidän matkamme jatkui puolivälieriin.

Puolivälierissä tulikin sitten vastaan tuleva poikien aluemestari, eli Lounaan ykkösjoukkue. Meidän päivän huonoin peli sattui tähän, mutta päivä oli ollut pitkä ja vaativa joten tästä pelistä ei voitu muuta tehdä kuin ottaa opiksemme. Lounaan ykkönen kuittasi ottelun ansaitusti 2-0.

Sunnuntai päivä ja turnauksen kolmas päivä alkoi todella mukavasti, kun näki pirteitä naamoja OKL:n parketilla. Jo heti poikien saliin tulosta oli aistittavissa hyvää lopputulosta. Ja näinhän siinä sitten kävikin aamupelissä lounaan kakkosesta revanssi 2-0 ja viimeisessä koitoksessa pohjoisen ykkönen kaatui 2-0 ja voiton tanssit saivat alkaa.

Etelän kakkosjoukkueen pojilta hieno turnaus sai arvoisensa lopun kun olimme turnauksen paras kakkosjoukkue, sekä jätimme loppusijoituksessa pohjoisen ykkösen taaksemme. Sijoittuen lopputuloksissa hienosti viidenneksi.

Kokonaisuutena täytyy kehua koko joukkueen asennetta pelaamiseen. Kentällä ei annettu periksi, vaan posket punottivat tiukan taistelun tuloksena eikä purnaamisesta. Joukkue kasvoi ja kehittyi turnauksen aikana ja pelaajat varmasti nauttivat pelaamisesta. Joukkeesta täytyy ehdottomasti mainita 1996 syntynyt Miro Määttänen, joka uurasti turnauksessa kaikki pelit yleispelaajan tontilla ja oli joukkueen kantava voima. Myös passari Kalle Heikkilä ja keskitorjuja Petteri Helander olivat joukkueen tukipilareita, näyttävillä paritorjunnoilla ja keskihyökkäyksillä.

Koko joukkueen toiminta turnauksen aikana oli esimerkillisen hyvää ja eteenpäin vievää. Ilman hyvää joukkuetta yksilötkään eivät pääse esille. Joukkueen menestyksen arvoa nostaa myös se, että tulevissa alue kisoissa pelaa vielä viisi tämän joukkueen pelaajaa.

Joukkueen suorituksesta ylpeä

apukoutsi

Jupe

B-nuorten Alue SM -lopputurnaus
14-16.01.2011 Savonlinna


LOPULLISET SIJOITUKSET

TYTÖT                                                           POJAT
1. Lounas 1                                                 1. Lounas 1
2. Etelä 1                                                      2. Itä 1
3. Lounas 2                                                 3. Etelä 1
4. Länsi 1                                                     4. Länsi 1
5. Pohjoinen 1                                            5. Etelä 2
6. Etelä 2                                                     6. Pohjoinen1
7. Pohjoinen 2                                            7. Länsi 2
8. Itä 1                                                          8. Lounas 2
9. Itä 2                                                          9. Itä 2
10. Länsi 2                                               10. Pohjoinen 2


TURNAUKSESSA PALKITUT


TYTÖT                                                              POJAT
Passari Riina Vuorinen LO 1                      Passari Aleksi Kössi LO 1
Keskipelaaja Karoliina Friberg LO 1         Keskipelaaja Olli-Pekka Palomäki LO 1
Hakkuri Mira Hämäläinen LO1                   Yleispelaaja Miikka Lemola LO 1
Yleispelaaja Anniina Aaltola LO 1              Yleispelaaja Tuomas Stranius ITÄ 1
Libero Tiiamari Sievänen ET 1                   Yleispelaaja Ville-Erik Tarkiainen ITÄ 1


MAAJOUKKUEVALMENTAJIEN KULTTUURIPALKINTO:
IDÄN ALUEEN 1 -JOUKKUE, Markku Korhonen

HYVÄNKÄYTÖKSEN -PALKINTO

Vilma Gröhn Itä 2
Marko Määttänen Etelä 1
 

- - - -

Ottelut pelataan OKL-hallilla (3 kenttää) ja Talvisalon koululla. Majoitus- ja ruokailupaikkana toimii Savonlinnan ammatti- ja aikuiisopston Humanian yksikkö. Ota mukaan pelikengät ym. makuupussi ja alusta ja henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet. Peliasun ja verkkarit saat käyttöösi paikan päälla, mutta ota mukaan asusteet vapaa-ajan viettoon. Kisapassin hinta on 150 euroa, joka sisältää bussikuljetukset, majoituksen täysihoidolla sekä mahdollisen oheisohjelman. Passit maksetaan 15.1.2011 mennessä; Etelä Suomen Lentopallo-jaosto tilin. 501610-243369 Huom. viestikenttään osallistujan nimi.

Tapahtumapaikat sijaitsevat n. 1500 metrin etäisyyden  päässä toisistaan. Koulumajoitukseen pääsee perjantaina klo 16.00 jälkeen. Ottelut alkavat perjantaina 17:30, lauantaina ja sunnuntaina klo 9:00. Avajaisseremoniat; pe ennen otteluita, päätösseremoniat; Sunnuntaina heti pelien jälkeen. 

Linja-autokuljetus 14.1.2011 Perjantai – 16.1.2011 Sunnuntai

 

henkilömäärä n. 60 kpl                          

 

·     08.00 Koria ABC

·     09.30 Tikkurila SHELL

·     10.30 Renkomäki ABC, Lahti

·     12.30 Ruokailutauko

·     15.00 Savonlinna 

Takaisinpaluu 16.1.2011 sama reitti Savonlinna – Koria. Takaisinpaluun lähtöaika selviää sunnuntaina (arvio lähtö n. 16.00).

Majoitus- ja ruokailupaikkana toimii Savonlinnan ammatti- ja aikuisopiston Humanian yksikkö. 
Osoite: Keskussairaalantie 4, 57120 Savonlinna. Katso kartalta


PELIPAIKAT

OKL-halli, Heikinpohjantie 33, 57100 Savonlinna (kartta). Okl-halli on jaettu kolmeen pelikenttään (pojat lohko II, tytöt lohko I ja II)

Talvisalon koulu, Muurarinkatu 4, 57100 Savonlinna(kartta). Talvisalon koululla on yksi kenttä, jossa pelaavat pojat lohko I.  Talvisalon koulun sali on uusi, joten saliin ainoastaan sisäkengillä. 


KISAKANSLIA on OKL-hallin 2.kerroksessa, kanttiinin vieressä.

Etelän poikien ykkösjoukkue palkintojenjaossa