Alueparlamentti

Mikä tai mitä alueparlamentti oikein on?

Alueparlamentti on kerran vuodessa pidettävä kaikkien Etelä-Suomen alueen lentopalloseurojen kokous. Siinä päätetään alueen toimintasuunnitelmasta seuraavalle vuodelle, talousarviosta sekä valitaan jaosto hoitamaan toimeenpanoa.

Äänivaltaiset jäsenseurat voivat esittää henkilöä/henkilöitä aluejaostoon johtamaan ja kehittämään lentopallotoiminnan eri vastuualueita (esim. beach volley, kilpailutoiminta, erotuomaritoiminta, nuorisotoiminta (sis. aluejoukkuetoiminta), harraste- ja terveysliikunta, jne.). Jaosto voi yhteisellä päätöksellä rakentaa vastuualueillensa toiminta- ja alaryhmiä (asiantuntijaryhmä) edesauttaakseen toiminnan toteuttamista ja kehittämistä.

Millainen merkitys alueparlamentilla on seuramme toimintaan?

Alueparlamentti on tilaisuus, jossa jäsenseurat ja heidän edustajansa voivat (ja ehdottomasti tulisi) ilmaista mielipiteensä Etelän alueen lentopallotoiminnan kehittämiseksi. Jos ei pääse paikalle vaikuttaa voi laittamalla ajatuksia ESLA-jaoston jäsenille etukäteen.

Parlamenttikokous järjestetään pe 12.11.2021 klo 18 -20 Pajulahden urheiluopistolla auditoriossa (plus keskustelun seurantamahdollisuus TEAMS-etäyhteydellä). Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 17.30.

Parlamentin kokous järjestetään normalisti kuitenkin turvallisuusasiat huomioiden isossa auditoriossa etäisyyksiä pitäen. Seuroilta tarvitaan edustajille valtakirja edustusoikeudesta. Etäyhteydellä kuuntelijat eivät voi osallistua äänestyksiin.

Kahvitarjoilutilauksen sekä paperien kopiointitarpeen arvioimiseksi ja myös etäyhteydelle osallistumista haluavien takia pyydämme ilmoittautumisia lomakkeella viimeistään ke 10.11. mennessä.

Asiakirjat

Kokoukseen liittyvät asiakirjat löytyvät  tämän sivun alasivulta alueparlamentti 2021. Muistakaa tehdä seuroissa päätös edustajan valtuuttamisesta kokousedustajaksi. Valtakirjapohja löytyy ko. sivulta.

Järjestäytyneiden maakuntien tulee pitää omat kokouksensa ennen alueparlamentin kokousta niin, että kaikki maakunnan seurat ovat kokouksista tietoisia ja voivat osallistua henkilövalintoihin. Tässä alueparlamentissa valitaan edustajaehdokkaat Lentopalloliiton liittovaltuustoon ja siksi maakuntien ehdokkaat tulee toimittaa kokoukseen. Lentopalloliiton liittokokous pidettäneen marraskuun lopulla.

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan 12.11.2021 pidettävään alueparlamentin kokoukseen.

Osallistun *