Alueparlamentti

Mikä tai mitä alueparlamentti oikein on?

Alueparlamentti on kerran vuodessa pidettävä kaikkien Etelä-Suomen alueen lentopalloseurojen kokous. Siinä päätetään alueen toimintasuunnitelmasta seuraavalle vuodelle, talousarviosta sekä valitaan jaosto hoitamaan toimeenpanoa.

Äänivaltaiset jäsenseurat voivat esittää henkilöä/henkilöitä aluejaostoon johtamaan ja kehittämään lentopallotoiminnan eri vastuualueita (esim. beach volley, kilpailutoiminta, erotuomaritoiminta, nuorisotoiminta (sis. aluejoukkuetoiminta), harraste- ja terveysliikunta, jne.). Jaosto voi yhteisellä päätöksellä rakentaa vastuualueillensa toiminta- ja alaryhmiä (asiantuntijaryhmä) edesauttaakseen toiminnan toteuttamista ja kehittämistä.

Millainen merkitys alueparlamentilla on seuramme toimintaan?

Alueparlamentti on tilaisuus, jossa jäsenseurat ja heidän edustajansa voivat (ja ehdottomasti tulisi) ilmaista mielipiteensä Etelän alueen lentopallotoiminnan kehittämiseksi. Jos ei pääse paikalle vaikuttaa voi laittamalla ajatuksia ESLA-jaoston jäsenille etukäteen.

Kokous järjestetään sunnuntaina 18.11.2018 klo 14.30-16.30 Vantaalla, Korsossa, Monitoimiareena Lumossa, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa

Tämänvuotinen kokous järjestetään sunnuntaina 18.11.2018 Vantaalla, Korsossa, Monitoimikeskus Lumossa (paikka tarkentuu).

Valtakirjojen tarkastus ja kahvitarjoilu alkavat kello 14.00. Tarjoilun ja ottelulippujen vuoksi toivomme ennekkoilmoittautumisia.

Kokoukseen ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Seurojen viralliset edustajat, jotka käyttävät äänivaltaa, tarvitsevat valtakirjat edustusoikeudesta. Kaikille osallistujille kuitenkin myönnetään läsnäolo ja puheoikeus.

Jaostossa voi toimia myös maakuntien virallisia edustajia. Mikäli maakunnat esittävät edustajia jaostoon, tulisi asianomaiset maakuntakokouksen pitää lokakuun aikana ja toimittaa ehdokkaasta tieto ESLA-jaostolle ennen alueparlamentin kokousta.