Kesä 2020

Etelän Beach Volleyn aluemestaruuksista U12 ja U14-sarjoissa kisattiin perjantaina 24.7. Vantaalla. Mukana 8 paria U12-yhteissarjassa (alle 12-vuotiaat), 9 tyttöjen U14- ja 8 poikien U14-sarjoissa (alle 14-vuotiaat).

U12-sarjassa pelattiin kaksi alkulohkoa ja jatkoon etenivät varsinaiset U12-ikäiset, yli-ikäisjoukkueiden pelatessa sijoituksista. Mestaruuden veivät edellisenkin vuoden mestarijoukkue Lili Sinkkilä ja Elisa Arola Lahdesta. Hopealla sijoittui Ristiinasta kotoisein oleva joukkue ”kolmikko” Mette Kemppinen, Neea Mäntyvaara ja Noora Vanonen. Tyttöjen viedessä kirkkaimmat mitalit poikajoukkue Lauri Lind ja Eetu Karttunen Helsingistä sijoittuivat pronssille.

Tyttöjen U14-sarja oli pumalaisten näytöstä. Kuusi yhdeksästä joukkueesta oli ko. seurasta. Voiton veivät Juniori Touriakin kiertäneet Emeliina Heimala Iisa Männistö. Hopealle sijoittuivat Marina Kerman ja Veera Virtanen. Pronssille sijoittuivat Sole Juuri-Oja ja Milla Röytiö.

Poikien U14-sarja huipentui aivan huikeisiin finaaliotteluihin kullasta ja pronssista. Kulta ratkesi vasta kolmannessa erässä jatkopallojen jälkeen. Pari Joona Katajamäki ja Anton Henell nousivat taka-ajoasemista lopussa rinnalle ja sitten ohi. Mestaruus heille. Hopeaa lopulta Saku Lassilalle ja Onni Paloselle. Tiukassa pronssitaistelussa pidemmän korren veivät Kasperi Männistö ja Eetu Iisakkala.

8.      Max ja Martin Heinonen

Iso kiitos talkoolaisille kentän pystytyksissä ja purussa sekä järjestäville seuroille Puma Volleylle ja Vantaa Biitsille hyvin menneestä ja organisoidusta turnauksesta.

U10 JA U16 ESLAN BEACH VOLLEY ALUEMESTARUUDET PELATTIIN KOUVOLASSA 26.7.2020

Sunnuntaina keli suosi pelaajia ja ainoastaan U16T finaalin ja pronssiottelun aikana saimme virkistävää pientä sadetta. U10 sarjassa oli jo kokeneita pelaajia, joilta pelit sujuivat hienosti. U16 pojissa molemmissa lohkoissa oli yhdet joukkueet, jotka olivat hieman muita parempia ja ne olivatkin laadukkaassa loppuottelussa. Muut poika joukkueet olivatkin hyvin tasaväkisiä ja saivat hyvää kokemusta turnauksessa. U16 tytöissä toisessa lohkossa oli yksi ylivoimainen joukkue, muut kolme olivat hyvin tasaväkisiä ja kehittyivät hyvin päivän aikana. Toisessa tyttöjen alkulohkossa olikin kolme hyvin tasaväkistä joukkuetta ja alkusarjan sijoitukset määräytyvät pikkupisteiden vertailulla. Yksi kova joukkue jäi mitalipelien ulkopuolelle yhden huonosti menneen erän vuoksi, kun vastustajan pelaajalla oli pitkä hyvä syöttöputki. Vanhempien, valmentajien ja pelaajien käytös ja asenne olivat erinomaista.