Kisamatka-info, B-ikäisten aluejoukkueiden SM-kisat Joensuussa pe 22. - su 24.9.2023

12.9.2023

Hei,

Onnittelut vielä kaikille aluejoukkueisiin valituille pelaajille. Meillä on hieno mahdollisuus nauttia alue SM-kisojen hienosta tunnelmasta, ja samalla olemme myös Etelän alueen lentopallon näyteikkuna kisapaikkakunnalla kisaviikonlopun ajan. Nautitaan tunnelmasta ja hoidetaan vastuumme ”näyteikkunana”, niin olemme onnistuneet!

Alue SM-kisat pelataan tänä vuonna Idän alueella Joensuussa, jonne meillä on ihan kivan mittainen matka olla yhdessä ja aikaa valmistautua kisaviikonloppuun.

 

Bussin aikataulu, kyytintulo paikat (lihavoitu teksti) ja pysähdykset menomatkalla ohessa (ole ajoissa omalla pysäkillä, niin aikataulut pitävät ja olemme ajoissa perillä):

Lähtö perjantaina 22.9.2023

klo 08:00 Ala-Tikkurilan Shell  (Härkävaljakontie 30, 00750 Helsinki)->

klo 09:40 Kouvolan matkakeskus  (Hallituskatu 3, 45100 Kouvola)->

klo 11:00 ABC Imatra (Tiedonkatu 2, 55420 Imatra)… lounas->
klo 12:45 ABC Särkisalmi (Rinnekatu 1, 59310 Särkisalmi).
Joensuussa ollaan n. klo 14:30.


Paluumatkalle lähdetään sunnuntaina heti kisojen ja palkintojen jakojen päätyttyä noin kello 16

 

Pelipaikat Joensuussa ovat Joensuu Areena ja Motonet Areena, ruokailut Joensuu Areenalla. Majoituspaikka hotelli Greenstar (Torikatu 16, 80100 Joensuu)… eli ei tarvita mukaan omia majoitusvarusteita. Pelipaikan ja majoituspaikan etäisyys on 1,4 km, eli 10-15 minuutin reippailu.


Majoittuminen on ensimmäinen tehtävä perillä,  jonka jälkeen kisaviikonloppu jatkuu ohjelman mukaisesti oman joukkueen valmentajien johdolla… varusteiden jakoa, palaveria, matkaväsymyksen karistamista, päivällisen syöminen, jne…  
Ensimmäiset ja perjantain ainoat ottelut kaikilla Etelän joukkueilla klo 18:10.


- Yhteiset säännöt kisoissa ovat samat kuin leireilläkin, eli hiljaisuutta noudatetaan, ei nautita ollenkaan kisojen aikana herkkuja ja limuja, ei myöskään energiajuomia… ja ehdottomasti ei mitään päihteitä tai niihin verrattavia asioita, kuten tupakka, sähkötupakat, jne… vapaa-aikana ei poistuta omineen kaupungille tai kauppoihin (ilman lupaa)... välttämättömissä tilanteissa valmentajien luvalla hoidetaan asiat parhain päin... Muista 
- omat tossut, polvisuojukset, hihat, yms pelivarusteet mukaan... 
- tytöillä myös omat mustat mainoksettomat pelihousut.
- Hoitakaa tulevan kauden pelipassi kuntoon ennen alue SM-turnausta! 

Kisojen ajaksi jaetaan ESLAN edustusverryttelyasut pelaajille käyttöön, ja ne palautetaan kisojen jälkeen siististi viikattuna oman joukkueen varustelaatikkoon, pojille jaetaan myös pelishortsit, jotka myös palautetaan pelien jälkeen verkkareiden mukana.

 

Pelipaidat 2 kpl jaetaan myös paikan päällä ennen pelien alkua, ja ne jäävät turnauksen jälkeen pelaajille muistoksi osallistumisesta alue SM-turnaukseen, kuten myös lämppäpaita (tummansininen nimipaita) jaetaan kisapaikalla ja jää omaksi pelaajille.


Alue SM-kisat ovat "iso juttu", jonne pääseminen on jo hieno saavutus, vielä hienompaa on olla siellä uteliaalla ja avoimella mielellä, uskaltaen pelata täysillä alusta alkaen, kommunikoiden rohkeasti, kannustaen oma joukkue ja pelikaverit hurjaan kiitoon, kunnioittaen vastustajia, jotka ovat joillekin hetken päästä ehkä omia pelikavereita nuorten maajoukkueessa... Eli Rohkeasti, Reilusti ja Reippaasti pelaten tulee varmasti paras tulos myöskin!

Kisamatkasta ja turnauskuluista ESLA kustantaa osan ja pelaajien omavastuuksi jää tänä vuonna 295 €. Maksetaan Suomisportin kautta kisamatkalle ilmoittautuessa. Ilmoittautumiset 20.9.2023 mennessä.

Tyttöjen ilmoittautuminen


Poikien ilmoittautuminen

 

Tankkaa ja valmistaudu jo viikolla turnaukseen myös ruokailun kautta. Tiedossa on useita kovia otteluita viikonlopun aikana. Ota matkaevääksi nestettä (myös ihan pelkkää vettä juomaksi) ja tarvittaessa myös pientä välipalaa. Suositeltavia ovat erilaiset rahkat, hedelmät ja leipää/sämpylää. 

Muuten kaikki ruokailut kuuluvat kisamaksuun, eli perjantaina menomatkalla lounas, kisapaikalla päivällinen ja iltapala. Lauantaina aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Sunnuntaina aamiainen, lounas, ja vielä päivällinen kotimatkalla. 


Lisätiedot:

Jouni Helenius (päävalmentaja)
044 231 6105
jouni.helenius77@gmail.com

Juha Laurila (poikien päävalmentaja)
050 412 3637
juhalaurila123@gmail.com