Etelän kisa-info, C-ikäisten aluejoukkueiden SM-turnaus Rovaniemellä pe 15. - su 17.9.2023

8.9.2023

Moi,

Onnittelut vielä kaikille aluejoukkueisiin valituille pelaajille. Meillä on edessä hieno kisaviikonloppu tiukkojen ja tasokkaiden lentopallopelien parissa, sekä ikimuistettavaa yhdessäoloa keskenämme… ja samalla meillä on vastuu siitä, millaisen kuvan annamme eteenpäin Etelän alueen lentopalloilijoista… Eli lähdetään matkaan iloisina omina itsenämme, ja hienoina urheilijoina.

Alue SM-kisat pelataan tänä vuonna Pohjoisen alueella Rovaniemellä, joten edessämme on melkoisen pitkä, mutta toivottavasti ja todennäköisesti myös erittäin mukava matkustusrupeama linja-autolla.

Bussin aikataulu, kyytintulopaikat (lihavoitu teksti) ja pysähdykset menomatkalla ohessa (ole ajoissa omalla pysäkillä, niin aikataulut pitävät ja olemme ajoissa perillä):

Lähtö perjantaina 15.9, heti kun torstai vaihtuu perjantaiksi!

klo 00:01 Ala-Tikkurilan Shell  (Härkävaljakontie 30, 00750 Vantaa)->

klo 01:30 Kouvolan Matkakeskus  (Hallituskatu 3, 45100 Kouvola)->

klo 02:30 Rantinhovin helikopterikahvila (Mäntyharjuntie 1091, 52830 Mikkeli)->

klo 03:00 ABC Pitkäjärvi (Hietakatu 7, 50130 Mikkeli) kuljettajanvaihto ja 15 min tauko->

klo 03:50 ABC Juva (Tulostie 1, 51900 Juva)

klo 07:00 Neste Linnanportti (Sukevantie 2, 74340 Sukeva) aamiainen.

klo 11:00 Shell Ii (Leipojantie 1, 91100 II) lounas.

Rovaniemellä ollaan klo 15:00 mennessä.Paluumatkalle lähdetään sunnuntaina heti kisojen ja palkintojen jakojen päätyttyä noin kello 16


Pelipaikat Rovaniemellä ovat Lapin urheiluopisto Santasport, jossa 3 kenttää ja Ounasrinteen koulu, jossa 1 kenttä. Majoittuminen ja kaikki ruokailut Santasportissa (Huom. majoitus ns. sänkymajoitus, eli ei tarvita mukaan omia majoitusvarusteita).

Perille saavuttaessa ensimmäisenä tapahtuu majoittuminen, joka hoituu ”matkanjohtajan” johdolla.


Majoittumisen jälkeen kisaviikonloppu jatkuu ohjelman mukaan oman joukkueen valmentajien johdolla… varusteiden jakoa, palaveria, matkaväsymyksen karistamista, päivällisen syöminen, jne… turnauksen avajaiset klo 16:30. 
Ensimmäiset, ja perjantain ainoat ottelut kaikilla Etelän joukkueilla klo 20:35.- Yhteiset säännöt kisoissa ovat samat kuin leireilläkin, eli hiljaisuutta noudatetaan, ei nautita ollenkaan kisojen aikana herkkuja ja limuja, ei myöskään energiajuomia… ja ehdottomasti ei mitään päihteitä tai niihin verrattavia asioita, kuten tupakka, sähkötupakat, jne… vapaa-aikana ei poistuta omineen Santasportin alueelta (ilman lupaa)... välttämättömissä tilanteissa valmentajien luvalla hoidetaan asiat parhain päin... 


Muista 
- ottaa lämppäpaita (tummansininen nimipaita) mukaan kisoihin
- omat tossut, polvisuojukset, hihat, yms pelivarusteet mukaan... 
- tytöillä myös omat mustat mainoksettomat pelihousut.
- Hoitakaa tulevan kauden pelipassi kuntoon ennen alue SM-turnausta! 

Kisojen ajaksi jaetaan ESLAN edustusverryttelyasut pelaajille käyttöön, ja ne palautetaan kisojen jälkeen siististi viikattuna oman joukkueen varustelaatikkoon, pojille jaetaan myös pelishortsit, jotka myös palautetaan pelien jälkeen verkkareiden mukana.

Pelipaidat 2 kpl jaetaan myös paikan päällä ennen pelien alkua, ja ne jäävät turnauksen jälkeen pelaajille muistoksi osallistumisesta alue SM-turnaukseen.

Alue SM-kisat on "iso juttu", jonne pääseminen on jo hieno saavutus, vielä hienompaa on olla siellä uteliaalla ja avoimella mielellä, uskaltaen pelata täysillä alusta alkaen, kommunikoiden rohkeasti, kannustaen omat pelikaverit hurjaan kiitoon, kunnioittaen vastustajia, jotka ovat joillekin hetken päästä ehkä omia pelikavereita nuorten maajoukkueessa... Eli Rohkeasti, Reilusti ja Reippaasti pelaten tulee varmasti paras tulos myöskin!

Kisamatkasta ja turnauskuluista ESLA kustantaa osan ja pelaajien omavastuuksi jää tänä vuonna 315 €. Maksetaan Suomisportin kautta kisamatkalle ilmoittautuessa. Ilmoittautumiset 14.9.2023 mennessä.

Tyttöjen ilmoittautuminen

Poikien ilmoittautuminen

Matkustaminen meillä tapahtuu yön yli, eli tarkoituksena olisi, että nukutaan bussissa kohtuulliset yöunet… Ota mukaan oma tyyny, ja muut rekvisiittaa, mikä auttaa hyviin uniin 😊 Tankkaa ja valmistaudu jo viikolla turnaukseen myös ruokailun kautta. Tiedossa on useita kovia otteluita viikonlopun aikana. Ota matkaevääksi nestettä (myös ihan pelkkää vettä juomaksi) ja tarvittaessa myös pientä välipalaa. Suositeltavia ovat erilaiset rahkat, hedelmät ja leipää/sämpylää. 

Muuten kaikki ruokailut kuuluvat kisamaksuun, eli perjantaina menomatkan aamiainen ja lounas, päivällinen ja iltapala. Lauantaina aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Sunnuntaina aamiainen, lounas, päivällinen kotimatkalla. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Tsemppiä kaikille aluejoukkueilaisille valmistautumisessa kisamatkalle ja itse turanaukseen!

Lisätiedot:

Jouni Helenius (päävalmentaja)
044 231 6105
jouni.helenius77@gmail.com

Juha Laurila (poikien päävalmentaja)
050 412 3637
juhalaurila123@gmail.com