1. Niko Punnonen ja Teemu Nikkinen 2. NALE; Miina ja Toivo Kojo 3. PuMa; Lauri Lind, Eetu Karttunen, Hugo Pöyhönen

1. Lilli Sinkkilä ja Elisa Arola 2. Ella Koskinen ja Mila Lundahl 3. Norpat; Liina Roponen, Susanna Rahikainen, Nefel Budak 4. Iris Havulinna ja Nelli Walden 5. Hilja lehtinen ja Elisa Kangas 6. Saara Hirvensalo, Tea Salonen, Ksenia Morozova

U18T sarja

1. Sadina Forsström ja Krista Kantola 2. Lotta Koskinen ja Hertta Lehtinen 3. Elle Sinkkilä ja Vilma Juutilainen

U16T sarja 1. Lotta Koskinen ja Hertta Lehtinen

Kesälomakautena ja viikolla pelaaminen rajoitti pelaajien määrää. Tänä kesänä beach volley on paljon tarjontaa ja Power Cup alkaa kohta. Nyt oli erinomainen sää pelata. Ei ollut liian kuuma eikä kylmä, ehkä hieman tuuli häiritsi. Tasoeroja oli jonkun verran, kun osa oli vasta aloittaneet harrastuksen. Vanhempien tyttöjen sarjassa voittajat olivat kokeina pelureita, mutta seuraavasta sijasta olikin kova vääntö. Ensin aamulla toinen joukkue voitti 2-1 ja toisella kierroksella iltapäivällä hävisi 1-2, joten pikkupisteiden laskemiseen meni, että sijoitukset saatiin joukkueiden välille. Lilli Sinkkilä U13 sarjasta valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi.