ESLA aluemestaruusturnausten järjestäjät valittu myös C-A-ikäisille - Turnauksiin on ilmoittauduttava lomakkeella

21.3.2023

C-tyttöjen AM-finaalin järjestäjäksi pyydetään Ruokolahden Rajua. Finaali pelataan 29.4. (30.4.). Sijoitusturnausten järjestäjät päätetään erikseen.

C-poikien AM-finaalin järjestäjäksi pyydetään ArsiNMKY:tä (Hamina/Porvoo). Finaali pelataan 29.4. (30.4.). Sijoitusturnauksen järjestäjä päätetään erikseen.


B-tyttöjen AM-finaalin järjestäjäksi pyydetään PuMa Volley (Vihdin Lentopallolle ei käynyt). Finaali pelataan 7.5. Lehto-areenassa. Sijoitusturnausten järjestäjät päätetään erikseen.

B-poikien AM-finaalin järjestäjäksi pyydetään Karkkila Poikia. Finaali pelataan 7.5. Sijoitusturnauksen järjestäjä päätetään erikseen.


A-tyttöjen AM-finaalin järjestäjäksi pyydetään Salpista (Kausalalle ei käynyt). Finaali pelataan 29.4. (30.4.) Huom! Sama ajankohta kuin C-finaali.


C-A-ikäisten finaaleihin ja sijoitusturnauksiin tulee ilmoittautua lomakkeella viimeistään ma 3.4. Mikäli joukkue ei ilmoittaudu, niin se jää pois pelattavista turnauksista: https://esla.sporttisaitti.com/juniorit/a-c-ikaisten-kilpailutoiminta/


Finaaliturnauksiin (ei sijoitusturnauksiin) osallistuvilta joukkueilta C-A-sarjoissa peritään 25 e joukkuemaksu, jolla katetaan AM-finaalien järjestelykulut (mitali- ja matkakulut). Maksu peritään jälkeenpäin viitteellisenä laskuna.

Sarjan joukkuemäärän salliessa voi C-ikäisten liiton sarjassa pelaava joukkue haluaa ilmoittautua B-ikäisten sarjaan tai alueen minisarjoissa pelaava joukkue C-ikäisten sarjaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä ilmoittauduttavan sarjan lomakkeella ilmoittamalla joukkueen nimi. Alueen kilpailuryhmä tekee päätöksen joukkueiden osallistumisesta (mm. taitotaso, sarjajärjestelmä, jne.).

Mitaliturnausten järjestäjien toivotaan laittavan postitustiedot Simolle alla olevaan sähköpostiin mitalien toimittamista varten, ml. puhelinnumero.

Finaaleista toivotaan tehtävän streamaukset. Järjestäjien kuvausvastaavat ilmoittautuvat ohjeistusta ja mahdollista koulutusta varten: jussi.siitonen@lasgroup.fi

Muistutus myös säännöstä: Yli-ikäiset saavat pelata vain muissa kuin turnauksissa, joissa pelataan mitaleista. Jos joukkueessa pelaa yli-ikäisiä, niin siitä on ilmoitettava sarjanhoitajalle viimeistään 3.4., jotta hän osaa sijoittaa joukkueen sijoitusturnaukseen finaaliturnauksen sijasta.


Lisätiedot Kilpailupäällikkö simo.saros@destia.fi p. 040 041 1987