Ei-sarjaa pelaaville junioreille turnaus la 13.5.

26.4.2023

Lentopalloliitto haluaa lisätä toimintaa aloittaville ja harrastuspelaajille. PuMa Volley järjestää ei-sarjaa pelaaville tapahtuman, johon voi osallistua eri seuroista:


Ei-sarjaa pelaavien junioreiden turnaus la 13.5.2023

PuMa järjestää ei-sarjaa pelaaville harrastajille ja vastikään aloittaneille oman turnauksen. Turnauksessa pelataan 3vs3-pelejä leikkimielisesti mutta kuitenkin ajatuksella, että pelaamisesta opitaan. Tämä on hyvä mahdollisuus mm. lentopallokoululaisille ja harrastusryhmäläisille sekä niille, jotka ovat tulleet mukaan harrastuksen pariin keväällä ja haluavat oppia lisää pelaamista. Joukkueet muodostetaan paikan päällä eli voi tulla yksittäisinäkin pelaajina tai ryhmissä, jos haluaa pelata porukassa. Puman juniorit toimivat joukkueiden valmentajina, opettavat pelaamisen säännöt, perustekniikoita syöttämisestö, vastaanottamisesta, passamisesta jne. Tuomaroimaankin pääsee, jos haluaa.

Tapahtumapaikkana toimii Puistolan urheilutalo, Koudantie 2. Aloitamme pelit klo 10. Olkaa paikalla klo 9.30 lämppäilyä ja opastamista varten. Riippuen osallistujamäärästä tapahtuma kestää klo13/14 aikoihin. Paikalla on buffa, mistä saa suolaista ja makeaa. Jos siltä tuntuu, niin huoltajakin saa osallistua pelailuihin maksamalla osallistumismaksun. Tilaisuus on avoin myös muiden seurojen harrastajille.

Huomioikaa, että ilmoittautumisen yhteydessä peritään 12 euron osallistumismaksu.

Ilmoittautuminen

Lisätiedot´. jouni.lind@saunalahti.fi p. 050 521 3305