D-ikäisten tehotreenit Järvenpäässä 10.3.2023

22.2.2023


D-ikäisten tehotreenitapahtumat ovat lentopalloliiton nuorten valmennusjärjestelmän toimintamalli, jonka päätarkoituksena on uuden aluejoukkueikäluokan, heidän vanhempien ja valmentajien, sekä aluevalmennuksen ensikohtaaminen, joka toteutetaan aluevalmennusinfon ja lajiharjoituksen merkeissä alueen seurojen järjestämissä puitteissa. (tapahtuman sabluuna lähtökohtaisesti, arki-iltana, noin klo 17-20. noin 1h info ja keskustelua, sekä tietoa urheilijaksi kasvamisen vaatimuksista tässä kohtaa nuoren urheilijan elämää.

Pääkohderyhmänä tänä keväänä ovat 2010 syntyneet tytöt ja pojat, eli ikäluokka joka tulee olemaan syksyllä mukana C-ikäisten alue SM-kisoissa. Lisäksi mukaan toivotaan, jos paikkoja riittää 2011 syntyneitä tyttöjä ja poikia, sekä myös 2009 syntyneitä tyttöjä ja poikia, jotka ovat aloittaneet lajin vasta myöhemmin, eivätkä ole vielä aluetapahtumissa olleet mukana.

Ohessa alempana on nyt tälle keväälle jo sovittu Järvenpään tehotreenitapahtuma, ja linkki sen ilmoittautumiseen Suomisportissa. Tehotreenitapahtumia voi tulla vielä lisää, mikäli seuroilla on innostusta järjestää vielä keväälle tehotreenejä…uudet tapahtumat listataan myös tähän uutiseen sitä mukaa, jos tapahtumia varmistuu.
 
KEVÄÄN TEHOTREENIEN INFOSSA ON AJATUS KERTOA AINAKIN TIETOA YLÄKOULULEIRITYKSESTÄ, SEKÄ LENTOPALLON UUSISTA LINJAUKSISTA…

T. Jouni H

 

D-tehotreenit kevät 2023

D:n tehotreenien kohderyhmänä ovat:

1.       2010 syntyneet tytöt ja pojat

2.       2011 syntyneet tytöt ja pojat, mikäli tilaa on

3.       2009 syntyneet tytöt ja pojat, jotka eivät vielä ole tehotreeneissä käyneet, mikäli tilaa on

 

Toteutus

Tehotreenit ovat 3 tunnin kokonaisuus (poikkeukselliset ajat toki mahdollisia tilanteen mukaan):

1.       info (~1 h)

2.       treenit (~2 h)

Lähtökohtaisesti ensin pidetään info ja sen jälkeen treenit. Poikkeukset ovat kuitenkin tilanteen niin vaatiessa toki mahdollisia.

Tehotreeneistä (suunnittelu ja toteutus) vastaa alueen päävalmentaja Jouni Helenius.

Hinta

Tehotreenien hinta on 10 € (~3 h) ja pitemmät Tehotreenit (viikonloppuisin) 25 €. Valmentajat ja lasten vanhemmat maksutta.

Ilmoittautuminen ja käytännöt

Ilmoittautuminen www.suomisport.fi, "klikkaa" Hae tapahtumia, kirjoita hakukenttään Lentopallo, Tehotreenit ja alle avautuu lista kaikista tehotreeneistä, joista valitse omasi ja ilmoittaudu, tai voit mennä ilmoittautumiseen suoraan tapahtumakohtaisesta linkistä alempana uutisessa olevasta tehotreenien tapahtumalistasta.

Ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa ilmoittautuvat 2010 ja 2011 syntyneet tytöt ja pojat, ja myöhemmin muutama päivä ennen tapahtumaa avataan ilmoittautuminen 2009 syntyneille tytöille ja pojille, jotka eivät ole ennen osallistuneet Tehotreeneihin.

Järjestäjän vastuut

Tehotreenien järjestäjät vastaavat pallojen riittävyydestä. Ei haittaa, vaikka leirille tulijat toisivat myös omia palloja (ja pallokoreja). Näin varmistetaan tehokas ja dynaaminen harjoittelu.


Lisätietoja

·       Ilmoittautumisista ja tehotreeneistä: Jouni Helenius, jouni.helenius77(at)gmail.com tai 044 231 6107
 

Tehotreenit:

10.3.2023 Järvenpää, Kinnarin koulu (Koulukuja 3, Järvenpää), klo 18:00-20:00. Tytöt ja pojat max. 30 osallistujaa.

Ilmoittaudu Järvenpäähän tästä: https://www.suomisport.fi/events/9034a1b1-706e-44eb-9e3f-4803ba5e2759