A-tyttöjen aluemestaruus PuMalle

25.4.2022

Etelä-Suomen alueen A-tyttöjen aluemestaruudesta pelattiin la 9.4.2022 Helsingissä Lehto areenalla PuMan toimiessa emäntäjoukkueena. Kaikki kuusi alueen A-ikäisten joukkuetta pääsivät paikalle ottamaan mittaa toisistaan.

Alkulohkossa 1 kärkipaikan vei PuMa A1 mutta toiseksi tullut Kausalan Yritys laittoi PuMan todella tiukille uhrautuvalla puolustuksellaan ja rohkealla hyökkäämisellään erityisesti ensimmäisessä erässä. Se päätyikin Kausalan voittoon 25-23. Ottelun voitti kuitenkin PuMa 2-1. PuMa A3 taisteli molempia joukkueita vastaan mutta jäi lohkon kolmanneksi.

Toisessa alkulohkossa 2 nähtiin myös tiukkoja hetkiä. Päivän aloitti EsLen voitto PuMa A2-joukkueesta suoraan 2-0 mutta heidän toinen ottelunsa Blues Volleytä vastaan venyi kolmeen erään. Blues Volley selvisi kahden jälkimmäisen erän ja sitä kautta ottelun voittajana ja päihitti lohkon kolmannessa ottelussa myös PuMa 2:n ja oli näin ollen toisen lohkon voittaja.

Ristikkäisotteluissa lohkovoittajat selvittivät tiensä loppuotteluun yllättävänkin selvin numeroin lohkokakkosia vastaan.

Sijoitusotteluissa PuMa2 peittosi PuMa 3:n ja pronssia kaulaan sai päivän päätteeksi Kausalan Yritys voitettuaan EsLen.

Kultaa turnauksesta itselleen pelasi puhtaalla 2-0 voitolla PuMa A1, BluesVolleylle hopeaa.

Mitalijoukkueiden parhaina pelaajina palkittiin PuMasta Sanni Suomela, BV:stä Veera Laurila ja Kausalasta Elina Aksels.

Onnittelut joukkueille ja valituille pelaajille!