2009-11 syntyneiden poikien avoin teholeiri

20.3.2023

Liikuntakeskus Pajulahti 14.-16.4.2023

Aluevalmennustoimintana järjestetään avoin teholeiri vuonna 2009-11 syntyneille pojille Liikuntakeskus Pajulahdessa 14.-16.4.2023. 

Leirihinta on 185 €, johon sisältyy majoitus, ruokailut ja valmennus. Lisäksi leirihintaan sisältyy omalla nimellä varustettu treenipaita (nimipaita on paitsi hyvä ja laadukas treenipaita, niin hyvä ”apuväline” aluevalmentajille oppia tuntemaan pelaajia, ja lisäksi nimipaita toimii alue SM-kisoissa aluejoukkueiden lämmittelypaitana).

Aiemmin nimipaita on ollut omakustanteinen, mutta tästä eteenpäin ESLA kustantaa kaikille alueleirityksiin mukaan lähteville pelaajille ”ensimmäisen paidan”… jatkossa jos/kun aluevalmennusvuosien myötä nimipaita kuluu, häviää tai jää pieneksi, on mahdollisuus tilata uusia paitoja, jotka maksetaan vanhan mallin mukaisesti itse.

Leiri-ilmoittautumisen yhteydessä kysytään nimipaidan koko, sekä paitaan tuleva nimi (lähtökohtaisesti nimi on pelaajan ensimmäinen etunimi, mutta jos pelaajalla on joku muu etunimi kutsumanimenä, niin sen voi ottaa ”paitanimeksi”).

Leiri alkaa perjantaina iltapäivällä klo 18:00 leirin avauksella, ja leiri päättyy sunnuntaina noin klo 16:00. Tarkempi leiriohjelma ja aikataulut tulevat uutisena ESLAn sivuille lähempänä leiriä.

Leiri-ilmoittautumiset viimeistään 31.3.2023 Suomisportissa.

Ilmoittautumislomake


Lisätietoja


Juha Laurila

juhalaurila123@gmail.com