Valmentajakoulutus

Lentopalloliitto vastaa lentopallon lajikoulutuksesta. Koulutuksien ajankohdat löydät liiton sivuilta koulutuskalenterista. Tyypillisesti aloittavien ohjaajien koulutusta ja tekniikkakouluja järjestetään alueella yhdessä seurojen kanssa. Tasokoulutukset alkavat vuosittain toukokuussa ja ne kestävät useamman viikonlopun.

Koulutuksista saa alennukset olemalla Suomen valmentajien jäsen.

Jos haluatte itse järjestää koulutusta, kuinka toimia

1. Ota yhteyttä aluepäällikköön (teemu.niemela(at)lentopalloliitto.fi/0408236550) ja kerro koulutustarpeesta.
  2. Ilmoita, onko kyseessä:
    1. seuran sisäinen koulutustapahtuma (seuran omille valmentajille suunnattu koulutustapahtuma), tai
    2. maakunnallinen/alueellinen koulutustapahtuma, jolloin koulutukseen on mahdollista ottaa mukaan osallistujia myös muista alueen seuroista.
  3. Kerro, onko koulutustilaisuus tarkoitus järjestää seuran omissa tiloissa (järjestävä seura vastaa mahdollisesti syntyvistä tilakustannuksista).
  4. Tulosta käyttöösi alla oleva Koulutustapahtuman toteuttaminen -esite, jossa kerrotaan mitä on hyvä huomioida koulutustapahtumaa järjestettäessä.

Koulutukseen ilmoittautuminen

1. Henkilökohtainen ilmoittautuminen Lentopalloliiton nettisivujen koulutuksen ilmoittautumislomakkeen kautta määräaikaan mennessä.
  2. Täytä lomake huolellisesti, erityisesti sähköpostiosoitteesi, jotta kutsu saadaan toimitettua (kouluttaja rakentaa koulutuksen kohderyhmän osaamisen ja kokemuksen huomioiden).

Osallistumisen peruuttaminen

1. Osallistumisen peruuttaminen on aina tehtävä suoraan kouluttajalle Lentopalloliiton peruutusehtojen mukaisesti.
  2. Mikäli peruminen aiheuttaa kouluttajataholle kustannuksia, ne peritään osallistujalta.
  3. Ilmoittamatta jättämisestä veloitetaan koko osallistumismaksu.

Laskutus

Koulutus laskutetaan jokaisen koulutustapahtuman/-osion jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskutusosoitteeseen.

Seuratoimintakoulutus

ESLA:lla ja Suomen Lentopalloliitolla ei ole omaa seuratoimintakoulutusohjelmaa. Kyseiset koulutuspalvelut olemme yhteistyösopimuksen pohjalta hankkineet SLU:n alueorganisaatioilta.

Lentopalloliitto, ensisijassa aluekehittäjien johdolla, tarjoaa ja toteuttaa yksin tai yhteistyössä SLU- alueiden kanssa seuratoiminnan kehittämisprosesseja räätälöidysti. Samoin maakuntaillat ja tuki- ja työryhmän kokoukset palvelevat omalta osaltaan myös seurojen koulutustilaisuuksina. Myös Sinettiseura-auditoinnit on toteutettu yhteistyössä SLU-alueorganisaatioiden kanssa.

Seuratoimintakoulutusta alueellamme tarjoavat