Alasarjojen lopputurnaus

ALUSTAVA KUTSU: Alueiden järjestämien alasarjojen Valtakunnalliseen lopputurnaukseen Mikkeliin uudehkoon Saimaa Stadiumiin 12.-14.4.2019 - Kunnon finaalit

Uudistimme alasarjoja ja jo useamman vuoden on ollut tavoitteena järjestää lopputurnaus.

Joukkueilla ei ole erillistä osanottomaksua. Turnauksessa on tavoitteena pelata myös pienpelien mestaruudesta ja perjantai iltana on bileet hallilla. Sarjojen nimet ovat vielä epävirallisia.

Nyt jo pyydämme turnaukseen halukkaita joukkueita ilmoittautumaan alustavasti ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA.

Varsinainen ilmoittautuminen on 8.3. ja sen hetkinen sarjasijoitus määrittää mukaan pääsevät joukkueet, ja jos joku joukkue jää pois, seuraavalla on mahdollisuus päästä turnaukseen. Yritetään ESLAn alueelta saada joukkuemäärät täyteen.

ESLA on saanut oikeuden lähettää seuraavat joukkuemäärät:

N3 4 parasta joukkuetta paikallissarjasta (YJ fin).

Nharraste 3 parasta joukkuetta paikallissarjasta (AJ fin).

M3 9 parasta eli Miehet aluesarjan YJ joukkueet.

Mharraste 8 parasta eli paikallissarjan YJ fin joukkueet.

Etelä-Karjalan Saimaa-sarja paras joukkue.

Kaikki turnauspaikkaan oikeutetut joukkueet eivät kuitenkaan sarjasijoituksen mukaan ole lähdössä, joten muidenkin kannattaa alustavasti ilmoittautua halukkuutensa.

ESLA Kilpailupäällikkö

Simo Saros

Joukkueemme on valmis osallistumaan alasarjojen lopputurnaukseen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.