Säännöt, ottelupöytäkirjat ja lomakkeet - tulosten ilmoittaminen

PDF-tiedostoLentopallon säännöt 2017-2020.pdf (264 kB)
Lentopallon säännöt 2017-2020

TULOSTEN JA PÖYTÄKIRJOJEN LÄHETTÄMINEN

NUORTEN SARJAT

A-C-sarjoissa käytetään sähköistä pöytäkirjaa, joten tulosta ei tarvitse lähettää, se kirjautuu järjestelmään automaattisesti. Sähköinen pöytäkirja mahdollistaa otteluiden liveseurannan.

Minisarjoissa käytetään paperista pöytäkirjaa, ja tulos tulee lähettää ja pöytäkirja kuvata tulospalveluun, KATSO OHJE.

Turnauspalaverin yhteenveto tehdään turnauspaikalla sähköisesti, tarkempia ohjeita löytyy Junnulentis-sivulta.

AIKUISTEN SARJAT

Sarjoissa, joissa on koko ajan vähintään kuusi pelaajaa kentällä, käytetään sähköistä pöytäkirjaa, joten tulosta ei tarvitse lähettää, se kirjautuu järjestelmään automaattisesti. Sähköinen pöytäkirja mahdollistaa otteluiden liveseurannan.

Sarjoissa, joissa sallitaan vähemmän kuin kuusi pelaajaa kentällä, käytetään paperista pöytäkirjaa, ja tulos tulee lähettää ja pöytäkirja kuvata tulospalveluun, KATSO OHJE.

PELAAJALUETTELOT

tehdään sähköisessä pöytäkirjassa niissäkin sarjoissa, joissa käytetään paperista pöytäkirjaa. Luettelo toimii tositteena pelipasseista.