Säännöt, ottelupöytäkirjat ja lomakkeet - tulosten ilmoittaminen

TULOSTEN JA PÖYTÄKIRJOJEN LÄHETTÄMINEN

NUORTEN SARJAT

A-C-sarjoissa käytetään sähköistä pöytäkirjaa, joten tulosta ei tarvitse lähettää, se kirjautuu järjestelmään automaattisesti. Sähköinen pöytäkirja mahdollistaa otteluiden liveseurannan.

Minisarjoissa käytetään sähköistä minipöytäkirjaa.

Jos jostain syystä sähköisen pöytäkirjan käyttö ei ole mahdollista, käytetään paperista pöytäkirjaa. Siinä tapauksessa tulos tulee lähettää ja pöytäkirja kuvata tulospalveluun.

Ohjeita turnauspalaveriin löytyy Junnulentis-sivulta.

AIKUISTEN SARJAT

Sarjoissa, joissa on koko ajan vähintään kuusi pelaajaa kentällä, käytetään sähköistä pöytäkirjaa, joten tulosta ei tarvitse lähettää, se kirjautuu järjestelmään automaattisesti. Sähköinen pöytäkirja mahdollistaa otteluiden liveseurannan.

Sarjoissa, joissa sallitaan vähemmän kuin kuusi pelaajaa kentällä, käytetään paperista pöytäkirjaa, ja tulos tulee lähettää ja pöytäkirja kuvata tulospalveluun. Jos kummallakin joukkueella on kentällä kuusi pelaajaa, voi käyttää myös sähköistä pöytäkirjaa.

PELAAJALUETTELOT

tehdään sähköisessä pöytäkirjassa niissäkin sarjoissa, joissa käytetään paperista pöytäkirjaa. Luettelo toimii tositteena pelipasseista.