Turnausraportti

Joukkueet ilmoittautuvat suoraan järjestävälle seuralle (yhteyshenkilölle) ja tämä asettaa vaatimuksia järjestävälle taholle. Jokaisen järjestävän seuran tulee toimittaa saman päivän aikana alla oleva Turnausraportti.

Turnausraportin tarkoitus ei ole haitata ja vaikeuttaa toimintaa, vaan:

1. varmistaa kaikille osallistujille oikeudenmukainen ja tasa-arvoinen kohtelu, kuten:
    1. KAIKKI ovat hankkineet Pelipassin
    2. KAIKKIA tuomareita kohdellaan hyvin ja asiallisesti
    3. KETÄÄN EI KIUSATA
  2. puuttua epäkohtiin
  3. suorittaa seurantaa toiminnan laajuudesta, kehittymisestä ja kehittämistarpeesta.

Tämä edellyttää faktatietoa toiminnasta - eli seurantaa.

Toimintatapa

Järjestävällä seuralla on kannettava tietokone, johon on valmiiksi avattu Turnausraportti -lomake, johon jokaisen joukkueen valmentaja/yhteyshenkilö kirjoittaa ensi töikseen raportointilomakkeelle oman joukkueensa tiedot - turnausvastaava ei tätä suorita. Muut tiedot täyttää turnausvastaava.

Vinkki: Turnausvastaava on pukeutunut erottuvasti, jotta hänet löytää helposti

Turnausraportti toimitetaan turnauspäivän aikana

Turnauksen järjestäjä

Osallistuvat joukkueet

Heti salille tultua kunkin joukkueen oma yhteyshenkilö/valmentaja kirjoittaa (turnauspäällikön tietokoneella) joukkueensa koostumuksen: Valmentaja, pelaajat. Mikäli joukkueita on vähemmän kuin raportissa on mainittu, kirjoita loppuihin kohtiin "Ei" (koska kaikki kentät ovat pakollisia). Mikäli joukkueita on enemmän kuin lomakkeella on mahdollista ilmoittaa, Turnauspäällikkö ottaa yhteyttä aluepäällikköön.

Tekninen palaveri

Teknisen palaverin tarkoituksena on varmistaa, että kaikki joukkueet ovat paikalla, kerrata säännöt, kertoa erityispalveluista (uintimahdollisuus) ja tarkistaa Pelipassit (ehdoton sääntö, jolla turvataan oikeudenmukaisuus). Voit ruksittaa useamman vaihtoehdon.

Käyttäytyminen ja turvallisuus

Turvallisuus ennen kaikkea!

Haluamme jokaiselle osallistujalle tarjota onnistuneen tapahtuman - elämyksellisen kokemuksen. Tämä edellyttää sitä, että jokaisella salissa olevalla on turvallinen olotila, joka kannustaa osallistumaan ja kannustamaan.

Edellytämme kaikilta hyvää käyttäytymistä - se mahdollistaa odotustemme täyttymisen. Kannustaminen on toivottavaa, mutta epäasiallinen huutelu kenellekään on ehdottomasti tuomittavaa ja siihen on puututtava. Voit ruksittaa useamman vaihtoehdon.

Temppurata

Temppuradan toteuttaminen on lähtökohta, johon kaikkien toivotaan sitoutuvan. Temppuradan tarkoituksena on vahvistaa lasten monipuolista liikemallien kehittymistä sekä pitää tapahtumat hauskoina - ei liian kilpailullisina. Jokaisessa turnauksessa tavoitteena on toteuttaa 5 temppua. Alla olevaan lisätietokenttään toivotaan kuvausta toteutuksesta ja tempuista (numerot) tai sitä, miksi Temppurataa ei toteutettu.

Aina ei ole kuitenkaan mahdollista saliajan tai -tilan puitteissa toteuttaa Temppurataa ja se on täysin hyväksyttävää.

Vapaa sana

Mitä hyvää näet F-Toimintapäivissä? Mitä voisimme tehdä vieläkin paremmin - miten kehittäisit konseptia?

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.