Pehmis-Lentis

Fitvolley (Pehmis-Lentis) on hauskaa

Fitvolley-Lentis on hauska ja liikunnallinen, tavallista lentopalloa helpompi vaihtoehto.

Pelivälineenä käytettävä joustava superlon-täytteinen pallo ei satuta sormia eikä ranteita ja on tavallista lentopalloa hitaampi, joten aloittelijakin pysyy pelissä mukana. Fitvolley sopii kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille ja harrastajille. Erityisen hyvin laji sopii työpaikkojen yhteiseksi ohjatuksi kuntoilumuodoksi, joka edistää terveyttä, työkykyä ja yleistä hyvinvointia.

Fitvolleytä voidaan pelata aina kunkin ryhmän koon ja taitojen sekä käytettävissä olevien tilojen mukaan niin sisällä kuin ulkonakin. Pelikentän kokoa voidaan muuttaa pelaajamäärän mukaan. Pelimuotoja voidaan vaihdella pelaajien taitojen mukaan kopittelusta tavalliseen lentopalloon. Erät päättyvät 25 pisteeseen tai ennalta sovittuun pistemäärään ja jokaisesta voitetusta pallosta saa pisteen.

Ennen pelaamista pitää muistaa verrytellä ja pelin loputtua venytellä! Pelaamisen lisäksi palloa voidaan käyttää jumpassa ja hieronnassa.

Kaikenlainen liikunta on merkittävä osa fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista terveyttä. Varsinkin aikuisiällä liikunnan merkitys korostuu erityisesti työ- ja toimintakyvyn säilyttämisessä. Liikunta on myös tärkeä osa ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa.

Pallo ja opetusvideotilaukset: http://www.sporttikauppa.com/ tai myyntipalvelu@slu.fi tai puh. (09) 3481 2291.

Fitvolley asioissa sinua palvelee:

Projektivastaava  
Minna Tahvanainen
puh: 043 2100282
e-mail: etunimi.sukunimi@lentopalloliitto.fi
   
Seurapalvelusihteeri
Anita Sandell
puh: 044 7213803
e-mail: etunimi.sukunimi@lentopalloliitto.fi