Beach leirejä/koulutuksia

Tälle sivulle tulee tietoja lähempänä kesää.

Biitsileiri Lappeenrannassa v. 2006-2000 syntyneille junioreille!

Etelä-Karjalan lentopallojaos järjestää sunnuntaina 20.5.2018 beach volley -leirityksen
Lappeenrannan Myllysaaressa v. 2006-2000 syntyneille junioreille, jotka ovat kiinnostuneita lajista lentopallon ohella tai halukkaita osallistumaan nuorten beach volleyn SM-tourille. Kaikki halukkaat otetaan mukaan.

Kurssilla käydään läpi perusteoria biitsin eri osa-alueilla, lajin säännöt, opetellaan lajinomaiset
perustekniikat sekä annetaan ohjeita oman kesätreenaamisen ja pelaamisen tueksi.
Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään ilmoittamaan motiivi leirille osallistumisesta, jotta sisältöä voidaan vielä tarkentaa ja kohdentaa ryhmän mukaiseksi.

Kouluttajana toimii Jussi Tommola. Hänellä on 25 vuoden pelikokemus ja on valmentanut 15 vuoden ajan. Leirin sisältö on suunniteltu yhteistyössä Jussi Tommolan ja moninkertaisen beach volleyn SM-mitalistin Toni Vahelan kanssa.

Osallistumismaksu 15 € (Etelä-Karjalan lentopallojaoston jäsenseurojen junioreille 10 €). Maksuilla katetaan kenttien vuokra ja kouluttajakustannuksia. Ruokailu tapahtuu omakustanteisesti, kävelymatkan päässä on Lappeenrannan satama, eikä keskustakaan ole kaukana.

Ilmoittautuminen leirille viimeistään keskiviikkona 16.5.2018 klo 21 mennessä seuraavan linkin
kautta:

Leiri maksetaan etukäteen ja kuitti maksusuorituksesta tulee esittää ennen leirin alkua.
Toivotamme valmentajat ja vanhemmat tervetulleiksi seuraamaan leiriä. Leiri sisältää sekä teoriaa että fyysistä harjoittelua. Leirillä säävaraus.

Leiripäivän alustava ohjelma:

9.30 Esittelyt
Teoriaa
Yhteinen alkulämmittely

10.00 Perustekniikat

n. 13.00 Lounas

14. 00 Teoriaa pelitaktiikoista
Perustekniikoiden ja -taktiikan harjoittelua pelimuotoisesti
- Mahdollisuus pyytää kohdistettuja vinkkejä ja neuvoja pelaajille/joukkueille/valmentajille

17.30 Päivän yhteenveto ja palautteen anto

18.00 Leiri päättyy

Harjoitusten aikana pyritään pitämään pienet tauot, jotta on mahdollisuus tankata energiaa.