Ilmoittautumis- ja maksuohje

Ohjeita leireille

  • Ilmoittautuminen tapahtuu kyseisen leirin kohdalla olevan ilmoittaumislinkin kautta määräpäivään mennessä. Tällöin voit tilata myös nimelläsi varustetun harjoituspaidan, joka maksaa 22 €.
  • Ilmoittautuminen on sitova ja maksun palautus voidaan tehdä ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Tällöin siitä vähennetään käsittelykulut.
  • Leiri maksetaan aina ennakkoon eräpäivään mennessä.

Huomioikaa ilmoittautumisessa Suomisportin kautta leireille, että kaikilla kauden aikana pelanneilla junioreilla on jo pelipassi eli he ovat kirjautuneena Suomisportin järjestelmässä. Osalla on sähköpostiosoitteena huoltajan maili ja osalla omansa. Tunnus on tullut silloin syksyn aikana järjestelmään kirjautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin, vaikka pelipassisi olisi ostettu seuran toimesta.

Toinen huomioitava asia on, että laskun maksaminen myöhässä poistaa ilmoittautumisen järjestelmästä, jos ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä.

Suomisportin mobiiliversiossa on ollut hiukan teknisiä vaikeuksia ilmoittautumisessa. Joten jos ei onnistu, niin kokeilkaa selaimen kautta.