Opetus- ja kulttuuriministeriön jakama seuratuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen liikunta- ja urheiluseuratoiminnassa. Hakuaika päättyy 17.12.2019 klo 16.15.
Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla kokeillaan arki-iltoina, seurojen harjoitusvuoroilla, toteutettavaa Tekniikkakoulua. Nyt odotetaan sekä koulutuksista että järjestämisestä kiinnostuneita tahoja.
Lentopalloliiton Koululentiskampanja käynnistyy viikolla 44. Seuroilla on hyvä olla valmiina suunnitelma/konsepti, jolla vahvistaa elinvoimaisuuttaan sekä yhteistyötä koulujen kanssa.
Pääkaupunkiseudulla kokeillaan arki-iltaisin toteutettavaa Tekniikkakoulua, koska viikonloput kilpailukaudella ovat ahtaalla.
Suomen lentopalloliitto ry:n sääntöjen mukaisesti Etelä-Suomen aluejaosto KUTSUU ETELÄN ALUEEN LENTOPALLOSEURAT ALUEPARLAMENTIN KOKOUKSEEN Aika: 2.11.2019 klo 12.00 (Valtakirjojen tarkastus ja kahvitarjoilu alkaa klo 11.30)