Biitsi-harkat keväällä sunnuntaisin Hesassa

25.11.2017

Hei lentopalloa harrastava juniori!

Oletko kiinnostunut beach  volleyn harjoittelusta? Pidämme säännöllisiä, laadukkaita ja kokeneiden valmentajien pitämiä harjoituksia biitsi.fi–areenalla, Salmisaaren liikuntakeskuksessa (Energiakatu3). Toiminta on alkanut syksyllä 2016, ja se jatkuu tällä kaudella kahden harjoitteluryhmän voimin. Kesällä harjoittelimme ulkona Vantaan Varistossa.

Kutsumme nyt mukaan lisää 12-­‐19 vuotiaita tyttöjä, jotka osaavat jo lentopallon perusasiat eli ovat harrastaneet lentopalloa jo muutaman vuoden ajan. Pidämme harjoitukset sunnuntaisin Salmisaaren biitsihallilla klo 10.30 -­ 12.00.

Meillä on kaksi eri ryhmää: TYTÖT U18/U20 sekä TYTÖT U14/U16. Kumpikin ryhmä harjoittelee omalla kentällään. Harjoituksissa käydään läpi teoriaa liikkumisesta, sijoittumisesta, säännöistä, taktiikasta ja oikeaoppisista kosketuksista. Teoria sovelletaan käytäntöön tehokkain harjoittein ja pienryhmäkohtaisen lajivalmennuksen avulla. Valmentajina toimii ryhmä kokeneita ja beach volleyssä menestyneitä pelaajia, jotka ovat toimineet myös valmennustehtävissä useita vuosia. Valmennuksesta pääosin vastaavat Jyrki Nurminen, Jussi Tommola, Päivi Parikka-­‐Sinisalo, ja Heikki Paija, mutta mukana valmentajaringissämme ovat myös mm. Ida Sinisalo, Nora Isomäki, Santeri Siren ja Pekka Piippo.

Kevätkauden (1.1.-­‐31.5.2018 toimintaan voit tulla mukaan kahdella eri tavalla: ­‐ Osallistumalla harjoituksiin koko kevätkauden ajan (5 kuukautta), jolloin kiinteä hinta on 225 EUR (21 harjoituskertaa kaudessa eli alle 11euroa per kerta) -­‐ Osallistumalla harjoituksiin lyhyemmän ajan (esim. loppukeväällä 2-­‐3 kuukautta), jolloin hinta on 60 EUR/kk (4 harjoituskertaa kuukaudessa eli 15 euroa per kerta). Hinta sisältää osuuden kenttävuokrasta sekä valmennuksen ja pallot.

Osallistumismaksut käytetään kokonaisuudessaan kenttävuokriin ja valmentajien kulukorvauksiin. Osallistumismaksut kattavat vain osan kokonaiskustannuksista, mutta toimintaamme tukevat taloudellisesti Hietsu Beach Volley ry, Biitsi Vantaa ry, ja Suomen Beach Volley Oy.

Hallikauden harjoituksiin osallistuminen edellyttääkin Hietsu Beach Volley ry:n (HBV) jäsenyyttä.

Jäsenmaksu alle 19-vuotiaille on 20 EUR per vuosi.

Tällä jäsenmaksulla saa luonnollisesti myös täyden oikeuden osallistua HBV:n toimintaan, ja hyödyntää kesällä Hietsussa olevia kenttiä ja palloja. Ilmoittautumiset ja lisätietoja: heikki.paija@beachvolleyteamfinland.fi.

Voit myös soittaa (040-­‐5454 959), jos sinulla on kysymyksiä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (yhdellä vuorolla harjoittelevassa ryhmässä on maksimissaan 10 pelaajaa).

 

Biitsiterveisin,

Heikki Paija