ESLA:n SARJAT kaudella 2017-2018

29.5.2017

Ilmoittautumislomake avautuu heinäkuussa.

Muiden ESLA-sarjojen kuin miesten kuntosarjan (paikallissarjan, josta oma tiedote) osalta alueella jatketaan edellisen kauden käytäntöjä. Sarjaan ilmoittautuminen tehdään ESLAn sivustolla kilpailusivustolla. Osallistumismaksut ja ilmoittautumisten takarajat ovat kaudella 2017-18 seuraavat

Aikuisten kilpasarjat viimeistään 1.9. ilmoittautumislomakkeella

- miehet 4-sarja 220 €

- miehet 5-sarja 140 €

- naiset 3-sarja, Etelä-Karjalan, Kymen ja Päijät-Hämeen osalta 15.9. 170 €

- naiset 4-sarja 110 €

- miesten kuntosarja viimeistään 30.9. 100 €

- A-C-nuorten SM-sarjat viimeistään 1.9. suoraan lentopalloliittoon

- D-E-nuorten syksyn sarjat (D- ja E-ikäisten aluemestaruussarjan runkosarjat ja D- ja E-ikäisten syksyn Tiikerisarjat) viimeistään 15.9. ilmoittautumislomakkeella 70 €. Syksyn sarjoihin ilmoittautuneet joukkueet jatkavat automaattisesti sarjamääräysten mukaisesti kevään AM- tai Tiikerisarjoissa ilman uutta ilmoittautumista.

- Uudet joukkueet kevään Tiikerisarjoihin viimeistään 15.12. ilmoittautumislomakkeella (D- ja E-ikäisten Tiikerisarjat) 70 €

Aikuisten sarjoissa jatketaan helpotettua liberosääntöä. Liberon voi asettaa eräkohtaisesti ja kenttäpelaajan loukkaantuessa libero voi siirtyä kenttäpelaajaksi, mikäli ei ole muita vaihtopelaajia. Ottelun voi pelata myös tarvittaessa viidellä pelaajalla. Ks. tarkemmin aikuisten kilpailutoiminnan sivuilta.

F-junioreiden toimintapäivien osallistumisesta ei jatkossa (eikä kuluneelta kaudelta) peritä maksuja. Haluamme tällä rohkaista seuroja perustamaan aloittaville pelaajille toimintaa ja osallistumaan toimintapäiville. F-joukkueita omaavien seurojen tulee ilmoittaa yhteyshenkilö aluepäällikkö Teemu Niemelälle.

Ohjelmien valmistuttua ne löytyvät Lentopalloliiton Tulospalvelun sivuilta.

Lisätietoja sarjanhoitaja kaisu.polso(at)lentopalloliitto p. 0400 910327.