Poikalentopallon "herätysilta"

8.1.2007

Poikalentopallon "herätysiltaan" on ilmoittautunut jo lähes 30 henkilöä, joten on lupa odottaa varsin mielenkiintoista tapahtumaa.

Kasvu tyttöjen hartioilla - missä pojat!

Poikalentopallo on puhuttanut meitä monia jo pitkään ja tilannetta on pidetty huolestuttavana. On keskusteltu tiedottamisen ja markkinoinnin merkityksestä, lähestymistavoista, "...ei pojille voi markkinoida lentopalloa samoin argumentein kuin tytöille".

Viime vuosina lentopallon kasvu on nojautunut pitkälle tyttöjen hartioille, sillä heitä tulee lentopallon pariin vuosittain merkittävästi paljon enemmän kuin poikia. Voidaan hyvällä syyllä kysyä - missä ovat pojat? Mitä olemme tehneet asian hyväksi - muuta kuin puhuneet?

Tule mukaan ja vaikuta

Poikalentopallon "herätysillan" tarkoituksena on pohtia poikalentopallon nykytilasta sekä keskustella poikalentopallon tulevaisuudesta. Tule mukaan tilaisuuteen, anna oma panoksesi sekä näkemyksesi ja ole vaikuttamassa poikalentopallon tulevaisuuteen.

Kuten alla olevista teemoista huomaat, tilaisuudessa on tarjolla myös välineitä/menetelmiä, joilla voidaan poikalentopallon tulevaisuuteen vaikuttaa myönteisesti.

Teemat:

 • Taitojen kehittämisen suuntaviivat eri ikäkausilla
 • Harjoittelun suuntaviivat eri ikäkausina/ harjoitusesimerkit
 • Lentopallo – kilpaurheilua/ riittävät haasteet kilpailemisessa
 • Millaisilla toimenpiteillä estämme valmentajien väsymisen:
  • ideoita
  • kokemuksia
  • Liiton seuranta ja tuki
 • Hyvä valmennus
 • Yhtäaikainen startti uusilla paikkakunnilla

Saarnaajina toimivat Pertti "Pläki" Honkanen ja Ari Paloniemi. Paikalle ovat ilmoittautuneet myös koulutus ja valmennuspäällikkö Antti Paananen, nuorten olympiavalmentaja Juha Lantto sekä aluekehittäjä Pertti Kulluvaara.

Illan isäntänä toimii Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean johtoryhmän puheenjohtaja Seppo Pitkänen ja koordinaattori Simo Tarvonen.

Rahaa et tilaisuudessa tarvitse, sillä tilaisuus on maksuton. Mukaasi voit kuitenkin ottaa valmentajakolleekoiden lisäksi avointa ja reilua keskustelumieltä ja positiivista asennetta (ei tarkoita sitä, etteikö tilaisuudessa voi esittää kritiikkiä rakentavassa hengessä).

Lämpimästi tervetuloa!

PS. Sitovat ilmoittautumiset (riittävän tarjoilun varmistamiseksi) vasemmassa marginaalissa sijaitsevan "Ilmoittautuminen" pikalinkin kautta. Muista mainita tilaisuus, johon osallistut.Lisätietoja: /tapahtumakalenteri/