Valmentaja, hoi!

3.8.2007

I-Tason kouluttajana on Juha Lantto
I-Tason kouluttajana on Juha Lantto
Pajulahti tarjoaa loistavat puitteet
Pajulahti tarjoaa loistavat puitteet
Pajulahti on ESLA:n nuorisotoiminnan keskus
Pajulahti on ESLA:n nuorisotoiminnan keskus

Ota lentävä lähtö lentopallokaudelle 2007-2008 ja osallistu I-Tason koulutukseen Pajulahdessa 25.-26.8.

Lentävä lähtö tulevaan kauteen

Ota lentävä lähtö kauteen 2007-2008. Osallistu I-Tason valmentajakoulutukseen ja päivitä tietosi mm. lajitekniikan, oppimisen ja opettamisen sekä fyysisen harjoittelun suhteen.

Yleisön pyynnöstä

I-Tason valmentajakoulutusta Etelä-Suomen alueella ei toteutunut viime vuonna vähäisen osallistujamäärän vuoksi ja tälle vuodelle koulutusta on erityisesti toivottu. Ainakaan vielä mitään suurta tunkua ei ole ollut.

Moni varmaan vielä miettii osallistuako vai ei ja osa on varmaan vielä sähköpostin/netin ulottumattomissa (lomilla).

Mukaan koko perhe!

Nyt koulutukseen osallistujilla on mahdollisuus ottaa mukaan vaikka koko perhe, sillä Pajulahteen kyllä mahtuu ja tekemistäkin löytyy niin aikuisille kuin perheen pienimmille.

Etelä-Suomen Lentopallon Alueen ja Pajulahden yhteistyösopimus mahdollistaa järkevän majoittumisen järkevään hintaan. Perheenjäsenet saavat saman hintaedun kuin koulutukseen osallistujatkin.

Ilmoittaudu pian

Koulutukseen ilmoittautumisen takaraja on 10.8., joten on syytä pistää töpinäksi.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta, koulutuksen sisällöstä, aikataulusta, kouluttajasta ja kustannuksista löydät Tapahtumakalenterista.

Pajulahti

Pajulahti on toiminut Etelä-Suomen Lentopallon Alueen (ESLA) nuorisotoiminnan (alueleirit) keskuksena jo pari vuotta. Pajulahti sijaitsee rauhallisella paikalla Nastolassa noin 125 km etäisyydellä Helsingistä. Lisätietoja Pajulahdesta löydät osoitteesta www.pajulahti.com.Lisätietoja: /tapahtumakalenteri/