Alueparlamentti 17.11.2009 Pajulahdessa

21.10.2009

Suomen Lentopalloliitto ry:n sääntöjen mukaisesti kutsumme etelän alueen lentopalloseurat alue-/maakuntaparlamenttiin.

Aika

 17.11.2009 klo 19.00  (Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 18.30)
Paikka Pajulahden Urheiluopisto (luokka 7-8)
   

Työjärjestys

  

 Kokouksen avaus

 Seuratoiminnan laatuarviointi tukien jako seuraaville seuroille: Blues Volley, Haminan Arsi, Mäntyharjun Virkistys, PuMa-Volley (luovutettu 20.9.), Salpis, Vihdin Lentopallo, Korian Ponsi ja Espoon Lentis.

 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

 Todetaan edustettuina olevat jäsenseurat ja ”maakunnat”

 

Kokouksen järjestäytyminen, valitaan puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa

 Lentopalloliiton puheenvuoro

 Aluejaoston toimintakatsaus 2009

 Aluejaoston toiminnan ja talouden suuntaviivat  2010

 Valitaan aluejaoston puheenjohtaja ja muut jäsenet. Erovuorossa ovat puheenjohtaja Merja Isomäki, sekä jäsenistä nuorisopäällikkö Tapio Koivula ja kilpailupäällikkö Tiina Palmroos. Jaostossa jatkavat tuomarivastaava Jukka Häll ja tiedottaja Kimmo Siltanen  sekä harraste- ja terveysliikuntavastaava Jukka Pohja.

10§

 Valitaan aluejaoston tilintarkastajat vuodeksi 2010

11§

 Muut asiat

12§

 Kokouksen päättäminen

Sitovat ilmoittautumiset 15.11. mennessä, tarjoilujen riittävyyden varmistamiseksi, aluekehittäjä Pertti Kulluvaaralle, pertti.kulluvaara(at)lentopalloliitto.fi.

 

Etelä-Suomen aluejaosto

 

Merja Isomäki

puheenjohtaja

 

Mikäli jäsenyhteisö haluaa asian parlamentin esityslistalle, sen on tehtävä siitä kirjallinen esitys aluejaostolle viikkoa ennen kokousta.

 

14 § 

Parlamentissa on äänivalta liiton kaikilla kyseisen parlamentin toiminta-alueen jäsenseuroilla ja muilla jäsenyhteisöillä. Jokaisella jäsenellä on yksi varsinainen ääni ja yksi lisä-ääni jokaista edellisen toimikauden aikana kirjattua ja ainakin kerran Suomen Lentopalloliiton viralliseen otteluun osallistunutta joukkuetta kohden, korkeintaan kuitenkin kymmenen (10) ääntä. Yksi jäsenen edustaja käyttää jäsenen koko äänimäärää. Mikäli jäsenellä on ääniä kaksi, kolme tai enemmän, voi jäsen lähettää parlamenttiin lisäksi vastaavasti yhden, kaksi tai enintään kolme edustajaa, joilla läsnäolo- ja puheoikeuden lisäksi ei ole äänivaltaa. Jokainen edustaja voi kokouksessa edustaa vain yhtä jäsentä. Jäsenen edustajilla on oltava edustamansa yhteisön valtakirja, josta on käytävä ilmi, onko edustajalla oikeus käyttää äänivaltaa.

Äänioikeutta ei ole jäsenellä, joka ei ole hoitanut edellisen vuoden jäsenvelvoitteitaan maaliskuun loppuun mennessä. 

Liittovaltuuston, liittohallituksen ja kyseisen jaoston jäsenillä on parlamenteissa läsnäolo- ja puheoikeus. Parlamentti voi myöntää läsnäolo- ja puheoikeuden kokouksiinsa muillekin henkilöille.