ESLA noudattaa liiton linjausta mahdollisissa palautuksissa, jos Korona estää pelaamisen

4.9.2020

Etelä-Suomen Lentopalloalue (ESLA) järjestää kaudella 2020-2021 lentopallon kilpailutoiminnan koronaviruspandemiasta huolimatta mahdollisimman normaalisti, ottaen kuitenkin huolellisesti huomioon pandemian vaatiman varautumisen, viimeiset ohjeistukset ja määräykset. Turnausjärjestäjille ja joukkueille tarjotaan selkeät ja päivittyvät ohjeistukset ottelutapahtumien ja harjoitusten läpiviemiseen. Meillä on jo nyt hyviä kokemuksia turnausten ja ottelutapahtumien turvallisesta läpiviemisestä.

Mikäli pandemiatilanne pahenee ja viranomaisvaatimukset johtavat siihen, että otteluita joudutaan kokonaan perumaan tai sarjoja ei voida kokonaan pelata, Lentopalloliitto on ilmoittanut, että pelipassimaksuja voidaan palauttaa seuraavasti:
•    mikäli yli puolet otteluista joudutaan perumaan, palautetaan 1/3 pelipassimaksuista
•    mikäli kaikki ottelut joudutaan perumaan, palautetaan pelipassimaksusta 2/3
 
Lentopalloliitto tekee sarjojen sääntömääräyksiin, suunnittelutyön, tulospalvelun, markkinoinnin ja viestinnän  ja seurojen ja joukkueiden asiakaspalvelun ja tarpeen tullen hallinnoi mahdolliset muutokset. Näistä syistä johtuen liitto ja sen mukana ESLA ei palauta joukkuemaksuja, riippumatta siitä miten mahdolliset pandemian vastaiset toimet vaikuttavat sarjatoimintaan. 

Mikäli sarja jää kokonaan pelaamatta, Liitto laskee joukkueen maksaman joukkuemaksun kokonaisuudessaan joukkueen hyödyksi seuraavalla kaudella.

https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/koronalinjaukset/pelipassien-ja-joukkuemaksujen-palautuslinjaus.html