Junioreiden aluemestaruusfinaalien valmistelut alkavat

22.1.2020

Ensi alkuun muistutus E-sarjasta: Vuoden vaihteesta tuli yläkauttasyöttö mahdolliseksi. Valmentajat katsovat, mikä on järkevää pelaamisessa että pallo tulee takaisin. Ainakin ensimmäisessä A-poolin turnauksessa ihan toimiva sääntö!

C-junioreiden AM-turnaukset järjestetään lähtökohtaisesti la 7.3. tai su 8.3. Tyttöjen sijat 1-6 järjestäjävastuuta tarjotaan Kausalan Yritykselle ja poikien sijoista 1-6 Vantaan Lentopallolle (ei pysty järjestämään, uusi järjestäjä valitaan 1.2. turnauksen jälkeen). Sijoitusturnausten järjestäjät valitaan 1.2. pelattavien turnausten jälkeen, jolloin myös selviävät eri turnauksiin sijoittuvat joukkueet.

Seuroilla on oikeus ilmoittaa uusia joukkueita C-AM-turnausten alimpien sijoitusten turnauksiin. Sarjamaksu uudelle joukkueelle on 30 euroa. Kyseessä on vain yhden turnauksen pelaaminen. Ilmoittautuminen on tehtävä 2.2. mennessä:

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/ilmoitajoukkue.php?turnaus=vb2019esuomi

Ilmoittautuminen on tarpeen vain uusille joukkueille, jotka eivät pelaa valtakunnallisessa sarjassa (jotka eivät siis ole listassa osoitteessa https://lentopallo.torneopal.fi/taso/ilmoittautuneet.php?turnaus=vb2019esuomi).

JA HUOM! VALTAKUNNALLISESSA SARJASSA PELAAVIEN JOUKKUIDEN TULEE ILMOITTAA VIIMEISTÄÄN 2.2., JOS EIVÄT HALUA OSALLISTUA AM-TURNAUKSIIN.

Joukkueiden kannattaa tarkistaa yli-ikäissäännöt aikaisemmista tiedotteista:

https://esla.sporttisaitti.com/?x255200=1347916

https://esla.sporttisaitti.com/?x255200=1470863

A-tyttöjen finaalin 25.-26.4. järjestää Kouvolan Lentopalloilijat -57. Mini-ikäisten finaalijärjestelyt pyritään jakamaan seuroille niin, että mahdollisimman monelle seuralle tulee järjestettäväksi ainakin yksi mitaliturnaus.

Lisätiedot sarjanhoitaja Kaisu.Polso@lentopalloliitto.fi ja kilpailuryhmä Simo.Saros@destia.fi