PuMa Volley B-tyttöjen aluemestariksi, Ruokolahdelle ja Vantaalle muut mitalit.

15.12.2019

Kultamitalit, PuMa Volley
Kultamitalit, PuMa Volley
Hopeamitalit, Ruokolahden Raju
Hopeamitalit, Ruokolahden Raju
Pronssimitalit, Vantaan Lentopallo
Pronssimitalit, Vantaan Lentopallo
Mitalijoukkueiden parhaina palkitut alueen päävalmentajan kera
Mitalijoukkueiden parhaina palkitut alueen päävalmentajan kera

Etelän B-tyttöjen aluemestaruusmitaleista pelattiin la 14.12.2019 Viikin monitoimitalossa Helsingissä PuMa Volleyn emännöimässä turnauksessa. Hallissa nähtiin kuuden joukkueen hyvätasoinen turnaus, joka huipentui isolla kentällä hyvissä puitteissa pelattuihin erittäin hienoihin ja laadukkaisiin pronssi- ja loppuotteluihin... Loppuottelun voitti numeroin 2-1 tiukan väännön jälkeen PuMa Volley, ja näin kultamitalit ripustettiin emäntien kaulaan, ja hopeiset mitalit matkasivat iltajunalla Ruokolahdelle Rajun tyttöjen mukana. Pronssiottelussa tiukan taistelun jälkeen päädyttiin myös numeroihin 2-1, ja pronssimitalit pujotettiin Vantaan Lentopallon tyttöjen kaulaan, kun Kausalan Yrityksen tytöt jäivät nyt tällä kertaa neljänneksi ilman mitalipalkintoa hyvästä taistelusta huolimatta. 5. Karhulan Veikot. 6. Sibbo Vargarna.

 

Mitalijoukkueiden parhaina palkittiin alueen päävalmentajan Jouni Heleniuksen toimesta tänään Anni Henell (PuMa), Eevi Lehmus (Raju) ja Aino Ostrovskij (VanLe).

 

Kiitos kaikille joukkueille hyvistä ja laadukkaista lentopallosuorituksista, onnittelut mitalisteille ja palkituille, sekä iso kiitos PuMa Volleyn turnausorganisaatiolle! Hyvä Etelä :-)