Kutsu Alueparlamenttiin

12.10.2019

Suomen lentopalloliitto ry:n sääntöjen mukaisesti Etelä-Suomen aluejaosto KUTSUU ETELÄN ALUEEN LENTOPALLOSEURAT ALUEPARLAMENTIN KOKOUKSEEN Aika: 2.11.2019 klo 12.00 (Valtakirjojen tarkastus ja kahvitarjoilu alkaa klo 11.30)

AlueparlamenttiPaikka: Helsinki Pasila, ostoskeskus Mall of Triplan Down Underissa sijaitsema Biitsi.fi beach volley -halli (Mall of Tripla, Down Under, P4 kerros) https://www.biitsi.fi/pasila

Vantaa Ducks ja Biitsi.fi tarjoavat 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle pääsylipun Korson Lumohallissa kello 17.00 alkavaan Ducks-VaLePa -otteluun. Lumoon pääsee Pasilasta kätevästi esimerkiksi junalla.

Kokouksen yhteydessä Lentopalloliiton uusi Etelä-Suomen Aluepäällikkö Pertti Kulluvaara kertoo, miten aikoo toimia alueen lentopallon, beach volleyn ja istumalentopallon kehittämiseksi.

Huom! Tarjoilujen vuoksi pyydetään ennakkoilmoittautumiset lomakkeella:

https://esla.sporttisaitti.com/yhteystiedot-ja-hallinto/alueparlamentti/

 

Työjärjestys

1§ Kokouksen avaus

2§ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3§ Todetaan edustettuina olevat jäsenseurat ja ”maakunnat”

4§ Kokouksen järjestäytyminen - valitaan puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa

5§ ilmoitusasiat – Vuoden kehittäjäseuran palkitseminen

6§ Lentopalloliiton puheenvuoro – Lentopallotoiminnan kehittäminen Suomessa – tulevaisuutemme,

7§ Aluejaoston toimintakatsaus 2018 ja 2019

8§ Aluejaoston toiminnan ja talouden suuntaviivat 2020 -  Toimintasuunnitelma ja talousarvio

9§ Valitaan aluejaoston puheenjohtaja ja muut jäsenet

Jaostossa jatkavat Jori Ostrovskij, Nina Salmijärvi ja Iris Riihiluoma.

Puheenjohtajana on toiminut Hannu Vuola. Vuola ei ole enää käytettävissä jatkokaudelle.

Erovuorossa ovat Simo Saros, Sanna Waidenbacher, Sari Mannersuo, Petri Novisky ja Minna Saarinen.

Maakuntien nimeämillä edustajilla on osallistumisoikeus jaoston kokouksiin.

10§ Maakuntien kokoontuminen (jakaannutaan maakuntaryhmiin)

11§ Maakunnat valitsevat liittovaltuustoehdokkaat (Päijät-Häme (1), Kymenlaakso (1), Uusimaa (1) ja pääkaupunkiseutu (2)) sekä kullekin henkilökohtaisen varaedustajan

12§ Maakuntien liittovaltuusehdokkaiden nimeäminen

13§ Muut asiat (SLeL:n säännöissä: Mikäli jäsenyhteisö haluaa asian parlamentin esityslistalle, sen on tehtävä siitä kirjallinen esitys aluejaostolle viikkoa ennen kokousta.)

14§ Kokouksen päättäminen

 

 

 

Säännöt/SLeL (14 §)

Jokaisessa parlamentissa on äänivalta liiton kaikilla kyseisen parlamentin toiminta-alueen jäsenseuroilla ja muilla jäsenyhteisöillä. Jokaisella jäsenellä on yksi varsinainen ääni ja yksi lisä-ääni jokaista edellisen toimikauden aikana kirjattua ja ainakin kerran Suomen Lentopalloliiton viralliseen otteluun osallistunutta joukkuetta kohden, korkeintaan kuitenkin kymmenen (10) ääntä.

Jokaisella jäsenenä olevalla beach volley -seuralla on yksi varsinainen ääni ja yksi lisä-ääni jokaista sataa (100) jäsentä kohti korkeintaan kuitenkin kymmenen (10) ääntä.

Yksi jäsenen edustaja käyttää jäsenen koko äänimäärää. Mikäli jäsenellä on ääniä kaksi, kolme tai enemmän, voi jäsen lähettää parlamenttiin lisäksi vastaavasti yhden, kaksi tai enintään kolme edustajaa, joilla läsnäolo- ja puheoikeuden lisäksi ei ole äänivaltaa. Jokainen edustaja voi kokouksessa edustaa vain yhtä jäsentä. Jäsenen edustajilla on oltava edustamansa yhteisön valtakirja, josta on käytävä ilmi, onko edustajalla oikeus käyttää äänivaltaa.

Äänioikeutta ei ole jäsenellä, joka ei ole hoitanut edellisen vuoden jäsenvelvoitteitaan maaliskuun loppuun mennessä. Liittovaltuuston, liittohallituksen ja kyseisen jaoston jäsenillä on parlamenteissa läsnäolo- ja puheoikeus. Parlamentti voi myöntää läsnäolo- ja puheoikeuden kokouksiinsa muillekin henkilöille.