Pertti Kulluvaara - uusvanha aluepäällikkö

24.9.2019


Lentopalloliiton yt -menettelyn tuloksena Pertti Kulluvaara Etelä-Suomen ja Etelä-Savon aluepäälliköksi.

Tervehdys!

Minä olen etelän alueen uusi aluepäällikkö - Kulluvaaran Pertti. Näin #seurasydän teemakampanjapäivänä on hyvä nostaa heti esiin kasvattajaseurani Pellon Ponsi - sieltä olen saanut kipinäni lentopalloon ja siellä minulle on annettu lentopallon perusopit.

Työhistoriaa

Työhistoriaa Lentopalloliitossa minulla on piirun verran vaille 18 vuotta, josta ensimmäiset 12 vuotta toimin Etelä-Suomessa lentiskehittäjänä, aluekehittäjänä ja aluepäällikkönä. Viimeiset vajaat 6 vuotta olen toiminut Itä-Suomen aluepäällikkönä sekä koulutuspäällikkönä.

Lentopalloliiton yt -menettelyn tuloksena työura Lentopalloliitossa jatkuu Etelä-Suomen ja Etelä-Savon aluepäällikkönä sekä koulutuspäällikkönä 10.9. alkaen.

Ennen työsuhdettani Lentopalloliittoon toimin Kiuruveden Luomu-Wolley ry:ssä päätoimisena työntekijänä, projektipäällikkönä URHO -työllisyyshankkeessa. Olen myös Kiuruveden Luomu-Wolley ry:n perustajajäsen ja seuratoiminta on minulle varsin tuttua.

Toiminnan painopiste

Aluepäällikkönä toimintani pääpainopiste on Lentopalloliiton strategian mukaisesti pelaamisen lisääminen. Tämä pitää sisällään varsin laajan kirjon erilaisia, seurojen kanssa yhdessä rakennettuja, toimenpiteitä aina Lentispäivistä (lajitutustumistapahtuma) valmentajakoulutuksiin ja seurajohdon sparrauksesta seurakehitysprosessien johtamiseen.

Työtä tulen tekemään laaja-alaisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa, kuten lentisseurojen, liikunnan aluejärjestöjen (4) ja luonnollisesti Etelä-Suomen Lentopallon Aluejaoston (ESLA) kanssa.

Odotan innolla vanhojen ja uusien seuratoimijoiden ja valmentajien tapaamisia! Jonkin verran yhteydeottoja onkin jo ollut ja yhteisiä toimenpiteitä on jo sovittukin. 

Ensimmäinen mahdollisuus "törmätä" minuun on valmentajakoulutuksen tiimoilta, Järvenpäässä 12.-13.10.2019 toteutettavan Tekniikkakoulun merkeissä. Ilmoittautumaan pääset https://www.suomisport.fi/events/df9ea3a3-06a4-4069-a583-42f93b5ff46a.

Viestintä

Toimin varsin aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Näiden kanavien kautta "vuodan julkisuuteen" kaiken suunnitteilla ja toteutuksessa olevan. Luonnollisesti myös ESLA:n nettisivut tulevat olemaan tärkeä tiedotuskanava.

Toivon porukoiden olevan minuun rohkeasti yhteydessä, olipa kysymyksessä oikeastaan asia mikä tahansa - kuitenkin lentopalloon liittyen.

Tavataan "kentällä"!

Pertti Kulluvaara
koulutuspäällikkö
aluepäällikkö
Etelä-Suomi, Etelä-Savo
SUOMEN LENTOPALLOLIITTO RY
___________________________________
puhelin: 0440 806 605
email: pertti.kulluvaara(at)lentopalloliitto.fi
facebook: Pertti Kulluvaara
instagram: pertsa_kulluvaara_
twitter: @perttikulluv