U12 ja U14 Beach mestaruudet ratkaistu Vantaalla

3.8.2019


Biitsi Vantaa tarjosi hyvöt puitteet peleille
Biitsi Vantaa tarjosi hyvöt puitteet peleille
U12 poikien sarjan mitalistit
U12 poikien sarjan mitalistit
U12 tyttöjen sarjan joukkueet
U12 tyttöjen sarjan joukkueet
U14 poikien sarjan mitalistit
U14 poikien sarjan mitalistit
U14 tyttöjen sarjan mitalistit
U14 tyttöjen sarjan mitalistit
Turnauksen parhaana pelaajana palkittiin Heta Huhtinen
Turnauksen parhaana pelaajana palkittiin Heta Huhtinen

Etelän alueen junioreiden Beach Volleyn U12 ja U14-sarjat pelattiin Vantaalla la 3.8. Osallistujina 19 paria ja kiva määrä yleisöä. Biitsi Vantaa tarjosi erinomaiset puitteet nuorten kohtaamiselle.

Poikien U12 -sarjassa voiton vei U14-junior touriakin pelannut pari Kasperi Männistö ja Eetu Iisakkala. Pojat esittivät vahvuutta aloituksissa ja pelin rakentamisessa ilman turhia virheitä. Hopean voitti Bruno Kerman ja Elmo Heimala taistellen hakupalloja ja sijoittaen palloa. Pronssille ylsi poika-tyttö pari Beea Mattila ja Lauri Lind hyvällä aloituspelillä.

Tyttöjen U12 -sarjassa pelit etenivät kivasti niin, että pronssi ratkesi sarjan toiseksi viimeisessä ottelussa ja viimeinen ottelu muodostui finaaliksi. Mestaruuden vei pari Lili Sinkkilä ja Elisa Arola. Toiseksi ylsi PuMan pari Miina Laurila ja Mimmi Leikoski. Pronssia otti joukkue Jellys, Jessica Parikka ja Elise Ahonen KoVesta. Joukkue Batman jäi neljänneksi.

Poikien U14 sarja oli Vanlen poikien Tommi Mäntykiven ja Joona Katajamäen hallintaa. Pojat nostivat ja rakensivat hyökkäystä varmasti. Tähän lisättynä hyvä syöttö, niin muilla oli tekemistä. Kaikista otteluista 2-0 voitto. PuMan kolme paria sitten kisasivat kaikki tasaväkisesti muista sijoista. Kaikki voittivat yhden pelin ja isot pisteet 2 jokaiselle. Sitten laskettiin eräpisteitä ja hopealle niissä nousi pari Kasperi Männistö ja Eetu Iisakkala. Pronssi niin ikään eräsuhteella Luka Laurellille ja Olavi Tuonoselle.

Tyttöjen U14 -sarja oli päivän huipennus, kun siinä pelattiin kahdet alkulohkot, välierät ja finaalit, mukana 8 joukkuetta. Alkulohkoista selvisi jatkoon PuMan kolme joukkuetta sekä Valkealan tytöt. Pumassa on selvästi kesä harjoiteltu biitsiä – nämä tytöt olleet mukana myös Junior tourilla! PuMan tytöt sitten myös veivät mitalit. Finaalissa erittäin tasaista ja yrittelijästä peliä esittäneet Heta Huhtinen ja Pinja Ropponen mestareiksi. Nea Subotic ja Milja Henriksson hopealle. Emiliina Heimala ja Iisa Männistö pronssille.

Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Heta Huhtinen, jonka suoritus – samoin kuin parinsa suorituskin – päivän aikana oli hienoa pelaamista – rauhallista ja varmaa pelin rakentamista.

Onnea mitalisteille, kiitokset osallistuneille ja kiitos myös talkooväelle, joka uurasti tapahtuman onnistumiseksi!

Tulokset:

U12p

 1. Kasperi Männistö ja Eetu Iisakkala
 2. Bruno Kerman ja Elmo Heimala
 3. Lauri Lind ja Beea Mattila

U12 t

 1. Lili Sinkkilä ja Elisa Arola
 2. Miina Laurila ja Mimmi Leikoski
 3. Jessica Parikka ja Elise Ahonen
 4. Mila Lundalh ja Senni Fågel

U14p

 1. Tommi Mäntykiven ja Joona Katajamäen
 2. Kasperi Männistö ja Eetu Iisakkala
 3. Luka Laurellille ja Olavi Tuonoselle
 4. Kasperi Kuronen ja Kaspar Lauronen

U14t

 1. Heta Huhtinen ja Pinja Ropponen
 2. Nea Subotic ja Milja Henriksson
 3. Emiliina Heimala ja Iisa Männistö
 4. Lumina Muhli ja Sini Sarjala
 5. Noora Laitinen ja Sabina Forström
 6. Iida Tuohimäki ja Sonja Sassi
 7. Elle Sinkkilä ja Anna Hotokka
 8. Cicilia Oliviero ja Oona Saarelainen