Passarileiri Puistolassa Helsingissä la 5.1.2019

28.11.2018

Hei passari tai passarin valmentaja!

PuMa-Volley järjestää yhden päivän passarileiri Puistolan Urheilutalolla lauantaina 5.1.2019. Leiri alkaa klo 9 ja päättyy noin klo 15.30 ja pitää sisällään kaksi 2,5 tunnin harjoitusta ja 1,5 tunnin lounastauon.

Leirin vastuuvalmentajina toimivat Jouko Lindberg ja Petteri Laurila.

Leiri on tarkoitettu nuorissa ikäluokissa (C-A -juniorit) pelaaville tytöille ja pojille, jotka haluavat oppia lisää passamisesta joko nykyista tai tulevaa mahdollista peliroolia silmälläpitäen. Pelaajien valmentajat ovat myös tervetulleita paikan päälle seuraamaan harjoittelua ja tarvittaessa myös avustamaan harjoituksissa.

Leirin ensimmäisessä osassa käydään läpi passitekniikan perusteita ja niiden harjoittamista (asento, kädet, osumakohta, rintamasuunnat, jalkatyö, liike, lähtö-valmius-pelipaikka jne). Toisessa osassa keskitytään enemmän taktiseen puoleen ja pelillisiin asioihin.

Paikalla on pieni kahvio, mutta suosittelememme pelaajille varaamaan mukaan oman lounaan tai varautumaan siihen, että voi käydä lounaalla jossakin alueella toimivassa ravintolassa (1,5 tunnin tauko).

Leiri maksaa PuMa-Volley jäsenille 20 eur ja muille 30 eur. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetulle tilille viitemaksuna.

Muuten mukaan tarvitset pelivarusteet, juomapullon, pientä evästä (hedelmä tms) oman tarpeen mukaan sekä avointa ja innostunutta mieltä!

Ilmoittautuminen