Kutsu Etelä-Suomen alueparlamentin kokoukseen

28.10.2018

Suomen lentopalloliitto ry:n sääntöjen mukaisesti Etelä-Suomen aluejaosto kutsuu Etelä-Suomen alueen seurat alueparlamentin kokoukseen

Suomen lentopalloliitto ry:n sääntöjen mukaisesti Etelä-Suomen aluejaosto

KUTSUU ETELÄN ALUEEN LENTOPALLOSEURAT ALUEPARLAMENTIN KOKOUKSEEN

Aika: 18.11.2018 klo 14.30 (Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 14.00)

Paikka:  Vantaa, Korso, Monitoimikeskus Lumo, Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa

Valtakirjojen tarkastus ja kahvitarjoilu alkavat kello 14.00. Tarjoilun ja ottelulippujen vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumisia.

Huom! Alueparlamentin jälkeen Lumo-hallissa on Mestaruusliigan ottelu Vantaa Ducks-VaLePa. Ensimmäiset 20 ilmoittautunutta saavat otteluun ilmaisen lipun. Siksi toivomme ennakkoilmoittautumisia lomakkeella:

https://esla.sporttisaitti.com/yhteystiedot-ja-hallinto/alueparlamentti/

 

Työjärjestys

1§ Kokouksen avaus

2§ Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä edustettuina olevat jäsenet

3§ Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa

4§ Annetaan selostus parlamentin toiminta-alueen ja liiton toiminnasta edelliseltä toimikaudelta ja keskustellaan liiton sekä parlamentin toiminta-alueen toiminnan ja talouden suuntaviivoista seuraavaksi kaudeksi

5§ Valitaan jaoston puheenjohtaja ja muut jäsenet

6§ Käsitellään liittohallituksen tai jaoston kokoukselle käsiteltäväksi tuomat asiat

7§ Muut jäsenyhteisöjen sille esittämät asiat

8§ Kokouksen päättäminen

 

Säännöt/SLeL (14 §)

Jokaisessa parlamentissa on äänivalta liiton kaikilla kyseisen parlamentin toiminta-alueen jäsenseuroilla ja muilla jäsenyhteisöillä. Jokaisella jäsenellä on yksi varsinainen ääni ja yksi lisä-ääni jokaista edellisen toimikauden aikana kirjattua ja ainakin kerran Suomen Lentopalloliiton viralliseen otteluun osallistunutta joukkuetta kohden, korkeintaan kuitenkin kymmenen (10) ääntä.

Jokaisella jäsenenä olevalla beach volley -seuralla on yksi varsinainen ääni ja yksi lisä-ääni jokaista sataa (100) jäsentä kohti korkeintaan kuitenkin kymmenen (10) ääntä.

Yksi jäsenen edustaja käyttää jäsenen koko äänimäärää. Mikäli jäsenellä on ääniä kaksi, kolme tai enemmän, voi jäsen lähettää parlamenttiin lisäksi vastaavasti yhden, kaksi tai enintään kolme edustajaa, joilla läsnäolo- ja puheoikeuden lisäksi ei ole äänivaltaa. Jokainen edustaja voi kokouksessa edustaa vain yhtä jäsentä. Jäsenen edustajilla on oltava edustamansa yhteisön valtakirja, josta on käytävä ilmi, onko edustajalla oikeus käyttää äänivaltaa.

Äänioikeutta ei ole jäsenellä, joka ei ole hoitanut edellisen vuoden jäsenvelvoitteitaan maaliskuun loppuun mennessä. Liittovaltuuston, liittohallituksen ja kyseisen jaoston jäsenillä on parlamenteissa läsnäolo- ja puheoikeus. Parlamentti voi myöntää läsnäolo- ja puheoikeuden kokouksiinsa muillekin henkilöille.