Poikien kesän teholeirille Pärnussa 2.-6.7.2018 tilaa 2003 syntyneille pojille

4.6.2018

9 nopeimmin ilmoittautunutta mahtuu mukaan

Leiri on luonteeltaan kilpa- ja huippu-urheiluun tähtäävää toimintaa, ja siellä toimitaan urheilemisen ehdoilla, mutta varmasti mukaan mahtuu myös hieman vapaa-aikaakin.

Valmentajina leirillä toimivat aluevalmentajat, tytöillä Jouni Helenius, Jussi Tuominen ja Riikka Lehmus, pojilla Esa Piipari ja Juha Laurila. Lisäksi mukaan lähtee ”leiriemoina” kaksi vanhemman ikäluokan tyttöä, jotka toimivat leirillä myös apuvalmentajana.

Ilmoittautumiset tapahtuvat oheisesta linkistä auki 5.6 klo 23.59 saakka.

Harjoituspaikkana on Pärnun liikuntahalli ja majoituspaikkana Reldor-hotelli. Olosuhteet ovat hyvät ja tarjoavat oivat puitteet onnistuneille leireille. Leirin hinta on 370 €. (+ halutessasi tilaama Pärnu-harjoituspaita 22 €).

Leiripakettiin kuuluu:

·         laivamatkat

·         buffet-ruokailut laivalla

·         bussikuljetukset Tallinna-Pärnu-Tallinna

·         majoitukset Reldor hotellissa 2-4 henk. / huone

·         aamupalat, lounaat, päivälliset ja iltapalat

·         harjoitustilojen vuokra

·         valmentajakulut

 

Kaikilla matkaan lähtijöillä on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.

Suositellaan myös matkavakuutusta, sekä Eurooppalaista sairaanhoitokorttia, jonka voi hankkia Kelasta. Lentopalloliiton lisenssivakuutus korvaa ulkomailla tapahtuvat urheilutapaturmat, mutta jos jollakin on oma vakuutus, on sen kattavuus hyvä varmistaa!

Tämä leiri on uuden aluevalmennusjärjestelmän mukainen teholeiri, joka kesäaikana voi olla useamman päivän leiritapahtuma. Pärnuleirejä on järjestetty jo useampia aiemmin B-ikäisille, ja niistä saatujen hyvien kokemusten perusteella järjestetään tämä ensimmäinen C-ikäisten pitkä kesäteholeiri myös Pärnussa.

Lisätietoja:

Esa Piipari / poikien päävalmentaja
050 556 7694
esa.piipari.lp@gmail.com

 

Matkan aikataulu:

Kokoontuminen Helsinkiin Katajanokan terminaaliin maanantaina 2.7 klo 10:30. Viking XPRS lähtee klo 11:30 ja saapuu Tallinnaan klo 14:00, jonka jälkeen bussikuljetus Pärnuun. Paluumatka alkaa perjantaina 6.7 Pärnusta klo 13:00 ja laiva Viking XPRS lähtee Tallinnasta klo 18:00 Helsinkiin, jonne se saapuu klo 20:30. Tarkemmat tiedot selviävät lähempänä ajankohtaa.

 

Jos leirille lähtevien vanhemmat tai muu perhe kiinnostuu samanaikaisesta matkasta Pärnuun, olkaa yhteydessä Sami Mattilaan. Saatte räätälöidyn tarjouksen matkasta oman tarpeenne mukaan ryhmähinnoin. Laivamatkat ja bussikuljetukset samoihin aikoihin kuin leiriläisillä. Matkaan voi lähteä myös omalla autolla. Majoitus on hotelli Emmissä aivan urheiluhallin vieressä.
Lisätiedot: Sami Mattila puh. 0400 485 087 tai sami.mattila@surffi.net