Etelän poikien I-joukkue esiintyi edukseen kisoissa

20.5.2018

Mikkelissä 18.-20.5.2018

B-poikien aluejoukkue pelasi odotetun hyvin koko turnauksen finaalia lukuun ottamatta. 

Turnaus alkoi perjantaina kahdella ottelulla, joista voitot Idästä 2-1 ja Pohjoisesta 2-0. Molemmissa otteluissa haettiin sopivaa koostumusta tuleviin otteluihin ja annettiin hieman lepoa joukkueen yleispelaajille ja hakkureille. 

Lauantaina alkusarja jatkui kahdella ottelulla, joissa tappio Lounaalle ja voitto Lännestä varmisti alkusarja 2 sijan ja siten Pohjoisen II-joukkueen vastaan illan puolivälierään. Erityisesti Aleksi Muukkosen siirto hakkurin paikalle alkoi tuottaa tulosta. Aleksi syötti ja hyökkäsi Lännen kumoon.

Puolivälierä Pohjoisen II-joukkuetta vastaan sujui mallikkaasti ja voitto 2-0 vei välierään Itää vastaan.  Puolivälierässä Aleksi Muukkonen (10/+6) ja Ville Kattelus (13/+7) hyökkäsivät tehokkaasti Leevi Väänäsen passeista.

Välierä ottelu oli tasokas ja vaiherikas. Itä voitti hyvällä pelillä ensimmäisen erän. Toisessa erässä Etelän pojat hallitsivat erää puoleenväliin asti, kun toinen yleispelaaja Ville Kattelus loukkasi nilkkansa ja joutui jättämään kentän. Tilalle tullut Nantte Kivinen hoiti ruutunsa hyvin ja koko joukkue syttyi pelaamaan voitosta. Erä Etelälle ja kolmanteen ja ratkaisevaan erään. Kolmas erä oli tiukkaa alusta loppuun ja tarjosi yleisölle hyviä puolustuksia ja näyttäviä hyökkäyksiä. Erän päätti Veeti Laitinen (8/+4) nelospaikan hyökkäyksellä 15-13 ja tie Finaaliin oli selvä.  Välierä oli Etelän joukkueen turnauksen paras peli.  Aleksin tehot ottelussa (19/+13)

Finaalissa ei sitten enää paukut riittäneet, vaan Lounas oli joka osa-alueella parempi ja vei finaalin selvästi 2-0. 

#Petri

Hopeajoukkue
Hopeajoukkue