Etelän 1-pojille pronssia

17.9.2017

aluejoukkueiden SM-kisoista Joensuusta

Nyt muutaman päivän jälkeen on hyvä vetää kisat yhteen poikien 1-joukkueen osalta. Alkusarjan startti oli meille todella vaikea ja kone ei millään tahtonut käynnistyä. Pohjoinen vei ottelun nimiinsä 2-1. Kaikki alkusarjan ottelut noudattelivat samaa kaavaa, ajoittain peli oli kuosissa mutta liian isoja notkahduksia, jotta voittoja olisi tullut. Alkusarjan saldo kolme 2-1 ja yksi 2-0 tappio. Mutta mikä tärkeintä, meidän peli kehittyi hitaasti mutta varmasti ja poikien usko omaan peliin säilyi vaikeista hetkistä huolimatta.

Puolivälierässä vastaan asettui pohjoisen 1-joukkue. Tiukassa paikassa peli löytyi ja napsimme pisteitä hyvillä suorituksilla ja laajalla rintamalla. Pohjoinen kaatui puhtaasti 2-0.

Hyvin nukutun yön jälkeen välierässä pelasimme hyvän pelin mutta lounas oli vain kovempi. Pelin jälkeen tappio pyyhkiytyi nopeasti pois mielistä. Mitalit ratkottiin taraflexillä kaikilla herkuilla. Pronssia tuli kaulaan lopulta puhtaalla 2-0 voitolla.

Monen leiriviikonlopun matka päättyi mitalit kaulassa. Kiitos Esalle, Irikselle, Simolle. Pojille tsemppiä kauteen ja B-leirillä nähdään?

Juha / Etelä1