Osta omasi ja matkaa Veljesten kanssa syksyn sytyttävimpään tapahtumaan Tampereelle. Nämä paketit ovat todellisille lentopallofaneille -varmista itsellesi pääsy peleihin jo nyt!

4 päivän lippupaketti avajaiset + pelit 1.-4.9.2021

4 pv paketti pelit 5.-8.9.2021: https://www.ticketmaster.fi/event/292463?

Huom! Lippuja voi ostaa myös ESLAn jäsenseurojen välityksesta, jolloin myyntihinnasta menee tuki seuran toimintaan, mm. Karkkilan Pojat, Keimolan Kaiku, PuMa Volley,  Salpis.

Järjestelyissä otetaan huomioon ajantasaiset koronarajoitukset, ja ostetut liput hyvitetään täysimääräisesti takaisin mikäli tapahtumaan ei voi ottaa yleisöä. Käsittelykulua ei palauteta takaisin.

Lipunmyynti aukeaa lippupaketeilla. Toukokuun lohkoarvonnan jälkeen myyntiin tulevat päiväkohtaiset liput.

Katsomomyynti aloitetaan puolitetulla katsomokapasiteetilla ja numeroimattomilla paikoilla.

Haluatko ensimmäisenä tiedon päiväkohtaisten lippujen myynnistä? Pysy mukana Veljesten matkassa tilaamalla uutiskirje!