Poikien valintaleiri C-aluejoukkueisiin

25.8.2019

Liikuntakeskus Pajulahti (Pajulahdentie 167, 15560 Nastola) 6.-8.9.2019

Leiritykset ovat viimeistä vaille käyty ja on aika julkaista valintaleirlle päässeet pelaajat. Valintaleiriltä osan matka jatkuu aluejoukkueiden C-ikäisten SM-kisoihin Laihialle 20.-22.9.2019.

Jokainen osoitti hyvää urheilijamaista sitoutumista harjoitteluun, vaikka kuusikkopelaaminen ei vielä ollutkaan kaikille tuttua. Ja kesätauon jälkeen on harjoittelun aloittaminen aina pientä haeskelua. 

Ilmoittautukaa tästä linkistä 30.8.2019 mennessä ja vastatkaa lomakkeessa oleviin lisäkysymyksiin. Oletuksena on, että leirille ilmoittautuvat pojat pystyvät lähtemään myös kisoihin, jos valinta osuu kohdalle. Kisoihin lähdetään jo aamuyöstä 20.9 ja kisainfouutisessa on sitten tulostettava lupalappu kouluun.

Ilmoittautumisen yhteydessä on vielä mahdollisuus tilata nimellä varustettu musta nimipaita, joka tulee toimimaan alue SM-kisoissa lämmittelypaitana. Suurella osalla paita jo on, mutta kenellä ei vielä ole, niin tilatkaa tässä leiri-ilmoittautumisen yhteydessä… Nyt tilattavat paidat eivät välttämättä ehdi vielä valintaleirille, mutta ne tulevat jakoon viimeistään kisamatkalle. (jos joku tässä yhteydessä tilaava ei joukkueisiin tule valituksi, niin paita toimitetaan joka tapauksessa hänelle jollakin tavalla).

Alue SM-turnaukseen tulee lisäksi pelipaidat, jotka jäävät turnauksen jälkeen pelaajille muistoksi. Pelipaidat tilataan ESLAn puolesta, ja ne tilataan joukkueisiin valituille pelaajille. Pelipaita sisältyy kisamaksuun.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kisamatkaan liittyviä kysymyksiä, eli vastatkaa myös niihin, vaikka varmaa tietoa ei joukkuevalinnasta vielä tässä kohtaa olekaan. Samoin muihin lisäkysymyksiin!

Pajulahden valintaleiri alkaa perjantaina 6.9, klo 17:45 ilmoittatutumisella ja leirin avauksella klo 18 ja päättyy sunnuntaina noin klo 17:00 päivälliseen. Leiriohjelma ja tarkemmat ohjeistukset tulevat tänne ESLA:n sivuille lähempänä leiriä. 

Terveisin

Esa, Juha, Markku, Hanna, Matti

Leirille valitut pelaajat!

SukunimiEtunimi
AholaLauri
AsikaniusManu
EnqvistAnders
GroffierWilliam
HedbergEelis
HenrikssonEemil
KauppiEelis
KesonenKonsta
KiviniemiLeo
KärkkäinenJohannes
LaaksoIivo
LahtinenJoona
LassilaSaku
LassilaSamu
LehtorantaPatrik
MaininkiJulian
MajasalmiMikke
MuukkaJoosua
MäkeläinenNoa
MäntykiviTommi
Nokso-KoivistoLauri
NovitskyAlex
PalonenOnni
PartanenEelis
PiresAtos
SalmijärviPanu
SihvoTitus
SivonenBarnabas
SivonenTimothy
TuononenOlavi
VarjusMiika