Huomioikaa leirien suhteen

11.5.2017

Haluamme Eslan jaostossa toimia avoimesti ja pitää yllä järjestystä niin leiri kuin tiliasioissammekin. Leireille ilmoittautumisen yhteydessä on suotavaa maksaa samantien leirimaksu, jottei maksu unohtuisi. Tämä maksujen metsästys ikävä kyllä työllistää suotta. 

Leireille saapumatta jättäminen ilman ilmoitusta on myös harmillista, sillä tällöin on viety leirimahdollisuus muilta leirihalukkailta, jotka eivät mahtuneet mukaan leirin täytyttyä.

Harkitkaa mielellään jo ennen kirjautumista leiri-ilmoittautumiseen onko ajankohta sopiva ja onko lapsenne halukas lähtemään sinne vaikkei ehkä kaverinsa leirille pääsisikään.

Meillä on usein jonossa useampi lapsi tai nuori odottamassa, josko leirille vapautuisi paikkoja. 

Leirillä voi tutustua uusiin harrastajiin ja siellä on yhdessä kivaa uusienkin tuttavuuksienkin kanssa, kun kaikkia yhdessä kiinnostaa lentopallo niin löytyy varmasti samanhenkistä porukkaa paikalta.

Tervetuloa siis niin uudet kuin vanhatkin leirilläkävijät mukaan Esla:n leireille! Huomioikaa ilmoittautuessa jo leirimaksu maksuun, kiitos.

Jos perheen talouden maksupäivien suhteen eräpäivä on mahdoton, niin asiasta infoa mailiin eslaleiritys@gmail.com. Aina maksuista voidaan sopia poikkeavia eräpäiviä. Mutta tarkoitus on, että näistä päivistä ei poiketa ilman allekirjoittaneen tietoa.

Terveisin Iris Riihiluoma
ESLA:n nuorisopäällikkö