Seuravalmentajat teholeirille

8.12.2017 klo 17:30

Pajulahteen 8.-10.12.2017

Seuravalmentajien koulutusleiri

Kokeilemme nyt toista kertaa valmentajien omaa leiriä. Leiri pidetään poikien ja tyttöjen avoimen leirin yhteydessä. Leiri on kohdennettu seuravalmentajille, joilla on tällä kaudella toisen vuoden D-ikäisiä tai ensimmäisen kauden C-ikäisiä. 

Teitä toivotaan leirille mukaan apuvalmentajiksi ja päivittämään omia tietojanne tämän päivän aluevalmennuksen linjauksen mukaisiksi. Ei tarvitse olla haka kuusikkopelaamisessa, sillä käymme ESLA:n kuusikkoharjoittelun tavoitteet läpi keskenämme lauantaina. Samalla on teillä tilaisuus tuoda esille omia ajatuksianne ja vaihtaa niitä muiden valmentajien kanssa. Samoin nivelten pyörittely ja alkulämmittelyvinkit kuuluvat leirin teemaan.

Edellytämme leirillä mukana olon apuvalmentajana perjantaina ja sitten lauantaille onkin teille omaa koulutusohjelmaa ja soveltuvin osin yhteisiä tunteja poikien tai tyttöjen kanssa. Valmentajien kouluttajina toimivat Jouni Helenius ja Esa Piipari.

Mukaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautunutta ja ESLA korvaa osan leirikustannuksista, joten omakustannushinnaksi jää 50 €/valmentaja. Maksu sisältää täysihoidon opistotasoisessa majoituksessa.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Viikonlopun ohjelma tarkentuu lähempänä ajankohtaa. Aikataulu on kuitenkin sama avoimen leirin kanssa aloituksen ja lopetuksen suhteen. Lauantaina on tyttöjen harjoituksen päätyttyä eli klo 20 alkaen teidän omaan pelaamiseen aikaa liikuntasalissa ennen saunaa.

Leiri maksetaan ESLAn tilille Fi77 5541 2840 0065 23, viitteellä 803 208 892, 50 €, 2.12 mennessä.

Maksukuitin kopio tai kuva mukaan ja ilmoittautuminen Irikselle siinä aulassa. Tällöin kortin täyttö ja saatte avaimen huoneeseenne.