C-poikien (-03,-04) Pajulahden avoimelle alueleirille

11.8.2017

Leiri aloitetaan perjantaina 11.8 klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina 13.8 klo 16.00 ruokailuun Ilmoittautumiset viimeistään 27.7.2017

Avoin alueleiri vuonna 2003 ja 2004 syntyneille pojille.
Leirille mahtuu 40 poikaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuravalmentajat ilmoittautukaa samalla lomakkeella apuvalmentajiksi. Maksetaan samalla leiriviitteellä. Toivotaan mahdollisimman monta seuravalmentajaa mukaan. Voimme näin ollen päivittää osaamista ja tietoja aluejoukkuetoiminnasta.

Leirille otetaan mukaan myös muutamia -05 syntyneitä poikia.
Vaatimuksena on hyvä motivaatio/fysiikka ja perustekniikoiden osaaminen.
Seura valmentajat, ottakaa yhteyttä Esa Piipariin, jos joukkueissanne on tälläisiä pelaajia.

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLE TÄSTÄ --->

Leirin hinta pelaajilta 165 € tai nimipaidan kanssa 187 € tulee maksaa ESLA:n tilille ohjeiden mukaan.
Ilmoittautumislomakkeella ilmoittautuneet valmentajat ja vanhemmat maksavat kulunsa Pajulahdessa majoitus- ja ruokailukulujensa mukaisesti. Ilmoittautuminen tässä varmistaa majoituspaikan ESLA:n sopimushinnalla.

Tervetuloa T: Aluevalmentajat

Lisätietoja:
Esa Piipari 050 556 7694
esa.piiparilp@gmail.com

Ps. Jos olet Beach Volleyn SM-kiertueella mukana ja pääset SM-finaaliiin, jotka ovat samaan aikaan leirin kanssa, niin tule leirille lauantai-illalle finaalin jälkeen. Laita tästä maininta ilmoon.