F-junioreiden Toimintapäivät ja Tästä se alkaa -koulutukset

16.10.2012

F-junioreiden kilpailutoiminta käynnistyy joulukuussa. Ennen turnauksia toteutetaan Tästä se alkaa -koulutukset marraskuun aikana.

F-junioreiden (05-04 syntyneet) Toimintapäivät pitävät sisällään sekä pelaamista että Taitoradan. ESLA:n alueella myös vasta toimintaansa aloittelevat E-juniorijoukkueet voivat osallistua Toimintapäiville, mikäli turnauksessa on heille tilaa. Toimintapäivillä E-juniorit pelaavat luonnollisesti E-junioreiden säännöillä.

Lisenssit ja vakuutusturva

Toimintapäivät ovat Lentopalloliiton valtakunnallista kilpailutoimintaa, jolloin pelaajilta edellytetään pelaajalisenssin voimassaoloa ja että vakuutusturva on kunnossa (tarkistetaan turnauksissa). Harrastepassi/Minitiikeri -passi ei oikeuta pelaamaan Lentopalloliiton sarjoissa/kilpailuissa. Lisätietoja lisensseistä osoitteessa http://www.lentopalloliitto.fi/kilpailu/lisenssit/pelaajalisenssit/lisenssivaihtoehdot-ja-hinnat-203/.

HUOMIO! Vältä tuplalisenssien hankinta ja osta heti tarkoituksenmukainen lisenssi. Mikäli olet hankkinut esim. Minitiikeri -passin, joudut hankkimaan vielä erikseen F-lisenssin, koska kyseinen passi ei oikeuta pelaamaan liiton kilpasarjoissa. Ei ole myöskään mahdollista maksaa Minitiikeri -passin ja F-lisenssin välistä erotusta, koska kyseessä on eri vakuutusturva. Lisensseihin liittyviin tiedusteluihin vastaa Anita Sandell (anita.sandell(at)lentopalloliitto.fi).

Tästä se alkaa -koulutus

Koulutus on kolmen tunnin mittainen ja sitä suositellaan kaikille F-ikäisten valmentajille. Koulutus on maksuton! Koulutuksessa käydään läpi F-junioreiden pelaamisen sääntöjä, pelinkehittämistä sekä turnausjärjestelyihin liittyviä asioita. Tästä se alkaa -koulutukset näkyvät myös Lentopalloliiton nettisivuilla osoitteessa http://www.lentopalloliitto.fi/seurapalvelut/koulutus/koulutuskalenteri/

Lisätietoja

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä aluepäällikkö Pertti Kulluvaaraan (pertti.kulluvaara(at)lentopalloliitto.fi). Etelä-Karjalan osalta yhteydenotot Esa Piipariin (esa.piipari(at)lentopalloliitto.fi).

Tutustu myös Tästä se alkaa -koulutukseen ja avustaviin lomakkeisiin liiton nettisivuilla osoitteessa http://www.lentopalloliitto.fi/seurapalvelut/koulutus/tasta-se-alkaa-koulutus/.

ESLA:n alueella toteutettavista F-junioreiden toiminnasta saat lisätietoja tämän linkin kautta.

Tästä se alkaa -koulutus Sipoossa
Tästä se alkaa -koulutus Sipoossa
Tästä se alkaa -koulutus Savitaipaleella
Tästä se alkaa -koulutus Savitaipaleella
Tästä se alkaa -koulutuksen ryhmäkuva Imatralta
Tästä se alkaa -koulutuksen ryhmäkuva Imatralta
Toimintapäivän avajaiset Sipoossa
Toimintapäivän avajaiset Sipoossa