Toimintapäivät käynnistyvät joulukuussa

18.10.2012

F-junioreiden kilpailutoiminta käynnistyy 15.12. sekä Etelä-Karjalan maakunnassa että Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tässä on loistava tilaisuus myös ihan uusille joukkueille (HUOMIO, Lentiskoulut!) lähteä mukaan sarjatoimintaan.

Etelä-Karjalan maakunnassa F-junioreiden kilpailutoiminnan käynnistää Lappeenrannan Isku-81 järjestämällä ensimmäisen Toimintapäivän 15.12.

Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla F-junioreiden kilpailutoiminta käynnistyy lähestulkoon ryminällä kun perättäisinä päivinä toteutetaan kaksi Toimintapäivää. Viime kaudella Toimintapäivän toteuttaneet kokeneet seurat Blues Volley Järvenpäästä toteuttaa 15.12. ja If Sibbo Vargarna 16.12.

Pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla kahden perättäisenToimintapäivän tarkoituksena on jakaa uudet seurajoukkueet tasaisesti kahteen eri tapahtumaan:

  • hakemaan tietoa, osaamista ja kokemuksia Tapahtumapäivän järjestämisestä seuroilta, jotka ovat sellaisen jo toteuttaneet
  • jotta yksi Toimintapäivä ei mahdollisesti kasvaisi liian suureksi

Sarjamaksut

F-junioreiden Toimintapäivät ovat Lentopalloliiton virallista kilpailutoimintaa. Sarjamaksu ESLA:n alueella on 50 €/seura ja se suoritetaan ESLA:n tilille FI77 5541 2840 0065 23. Kyseisellä sarjamaksulla seurasta voi osallistua useampia joukkueita.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen Toimintapäiville tästä linkistä.

Lisätietoja

Tutustu lisää ESLA:n F-junioreiden Toimintapäiviin ja Tästä se alkaa -koulutukseen, tästä linkistä.

HUOMIO! Ennen kilpailutoimintaan osallistumista joukkueiden valmentajien toivotaan osallistuvan Tästä se alkaa -koulutukseen. Ota yhteyttä aluepäällikkö Pertti Kulluvaaraan (pertti.kulluvaara(at)lentopalloliitto.fi) tai Etelä-Karjalan maakunnan osalta Esa Piipari (esa.piipari(at)lentopalloliitto.fi) ja aletaan suunnittelemaan yhdessä koulutusta.