Etelän alueen -99 ja -00-syntyneiden poikien Tekniikkaleiri Kisakalliossa 16.-18.4.

29.3.2012

Etelän 21 tyttöä hikoilivat tekniikkaleirillä 26.-28.3. Pajulahdessa ja nyt ovat vuorossa pojat. Leirille otetaan mukaan 20 poikaa ja valinnat suorittaa Ari Paloniemi. Ilmoittautumiset suoraan Ari Paloniemelle.

Leirikutsusta näette tarkemmin leirien tavoitteita. Perustavoitteena on näiltäkin osin tukea alueiden ja seurojen valmennusta motivoimalla omalta osaltamme junnuja yhä laadukkaampaan harjoitteluun. Jo pidetyiltä leireiltä palaute junioreilta ja heidän valmentajiltaan on ollut hyvää.

Toteutetut leirit ovat tavallaan Pilotteja, mitkä antavat meille hyvät lähtökohdat kokonaiskuvion edelleen kehittämiselle. Jatkoleirisuunnitelmista, mitkä sopeutamme joustavasti maakunta- ja alueleirikuvioihin, kerromme tarkemmin mahdollisimman pian.

Jos jollakin seuravalmentajista on halukkuutta tulla valmennusavuksi allekirjoittaneelle ja aluepäällikkö Pertti Kulluvaaralle, olkaa välittömästi minuun yhteydessä. Leirit ovat mielestäni samalla mainioita koulutustilaisuuksia seuravalmentajille, toki myös näinkin lyhyellä varoitusajalla haastavia aikataulullisesti. 

 

Toivon, että esitätte seurastanne 2-4 poikaa ehdolle ranking- järjestyksessä. Sen verran rajauksia, että leirillä vaaditaan vähintäänkin kohtuullisen hyviä lajitaitoja ja melkoisen hyvää peruskuntoa, joten melko vähäisen lajitaustan omaaville en leiriä suosittele.

 

Leiritykselle tulee jatkoa, mikä tarkoittaa sitä, että seuraavalle leirille ryhmä jonkin verran muuttuu. Vaikka leiriin ei kovin pitkä aika olekaan, olisi ihanne, että saisitte viikon sisällä minulle ehdokkaiden nimiä. 

 

Yksi pyyntö vielä, mikä helpottaa käytännön järjestelyjä. Lähettäkää ehdolla tulevien poikien yhteystiedot (osoite, puh, email) minulle jo etukäteen.

 

Leirikutsu on liitteenä, minkä toivon välittyvän mahdollisimman pian pojille/heidän vanhemmilleen ja kuten kutsussa todetaan, hetimiten myös kouluun luokanvalvojalle siinä tapauksessa, että poika kutsutaan leirille.

 

Soitelkaa ihmeessä, jos on kysyttävää.

 

Terveisin Paloniemen Arska, 044 0580110, sähköposti arparatkaisee(at)kolumbus.fi