Aloittavan Ohjaajan Koulutus ja Tekniikkakoulu Korian Monitoimitalolla 30.3.-1.4.

21.3.2012

Aloittavan Ohjaajan Koulutus toteutetaan perjantaina klo 17-21:30. Tekniikkakoulu toteutetaan lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina 9-15. Tarkempi ohjelma ja aikataulu toimitetaan lähempänä koulutustapahtumaa.

Aloittavan Ohjaajan Koulutus

Kyseinen koulutus on tärkeä ohjaajille ja valmentajille, jotka toimivat lasten parissa (F-C-juniorit), Koulutuksessa käydään läpi lapsen kasvun (fyysiset ja psyykkiset) herkkyyskaudet. Herkkyyskaudella tarkoitetaan ajanjaksoa, jolloin eri ominaisuudet (taito, nopeus, ketteryys, voima, jne...) tarttuvat herkimmin. Koulutuksessa käymme lpi myös harjoittelun suunnitteluun liittyviä ja vaikuttavia asioita - kaikkihan lähtee suunnittelusta liikkeelle.

Aloittavan Ohjaajan Koulutus toteutetaan sekä teoriaopetuksena että käytännön salitoimintana, jossa annetaan malliharjoitteita ja vinkkejä yksilön eri ominaisuuksien ja pelin kehittämiseen.

Kannattaa ehdottomasti tulla!

Tekniikkakoulu

Tämä koulutus on aivan ehdoton koulutustapahtuma olitpa sitten nuorten tai aikuisten valmentajana sarjatasosta riippumatta. Tekniikkakoulussa käydään kaikki lajitekniikat ydinkohtineen läpi ala-aloituksesta hypäriin ja hyökkäyksestä kenttäpuolustukseen ja kaatumistekniikoihin.

Tekniikkakoulu toteutetaan kokonaisuudessaan salissa. Koulutus on kokonaisrasitukseltaan melko kuormittava, mutta jokainen voi toimia koulutuksessa oman kunnon mukaan - oppimista tapahtuu myös sivusta seuraamalla ;D

Kouvolassa Kuntotalolla (Salpausselänkatu 38, Kouvola) on sunnuntaina naisten 2-sarjan neljännesvälieräottelu alkaen klo 18, jonne voi lähteä koulutuksen pohjalta seuraamaan, millaiset ovat pelaajien tekniset suoritukset 2-sarjatasolla.

Koulutuksen hinta

  • AOK maksaa 40 €
  • TK maksaa 120 €
  • Koulutuskokonaisuus 160 €

Suomen Lentopalloliitto laskuttaa tapahtuman jälkeen ilmoittautumisen yhteydessä annettuun laskutusosoitteeseen.

Koulutuspaikka

Korian Monitoimitalo, Kyntäjäntie 9 Koria.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Sitovat ilmoittautumiset 29.3. mennessä http://www.lentopalloliitto.fi/seurapalvelut/koulutus/ilmoittautuminen/. Lisätietoja aluepäällikkö Pertti Kulluvaara, pertti.kulluvaara(at)lentopalloliitto.fi, puh. 0440 806605.