Tutkimus lasten ja nuorten seuratoiminnasta

1.6.2012

Mikko Tiirikainen Tampereen yliopistolta tekee tutkimusta (ks. viesti alla) lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnasta.

Toivoisinkin Teiltä, arvoisat seuratoimijat, apuja tämän tutkimuksen toteuttamiseksi lentopallon osalta. Saamme varmasti arvokasta tietoa siitä, miten meidän lapset ja nuoret ajattelevat ja kokevat seuratoiminnan. Ja, kuten Mikkokin alla olevassa viestissään toteaa, ”tutkimus auttaa tulevaisuuden liikuntapoliittisessa päätöksenteossa”.

 

Alla vielä tutkijan kirje ja pyyntö osallistua tutkimukseen. 

 

Hyvä Junioriurheilija / hänen vanhempi

 

Tampereen yliopistolla tehdään tutkimusta lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnasta. Tutkimuksen avulla pyritään selvittämään urheiluseuratoiminnassa mukana olevien nuorien kokemuksia nuoren urheilijan hyvinvoinnista, viihtymisestä urheiluseurassa ja kehittymisestä urheilijana. Tutkimus tehtiin vuoden 2011 aikana Tampereen seudulla ja nyt tutkimus toteutetaan koko Suomessa. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee tutkimuksen tekoa. Tutkimus auttaa tulevaisuuden liikuntapoliittista päätöksentekoa.

 

Toivoisimme, että junioriurheilijat osallistuisivat tutkimukseen vastaamalla kyselyyn ja täten kertoisivat omat kokemukset urheiluseuratoiminnasta. Toivomme, että junioreiden vanhemmat välittävät viestin urheiluseurassa harrastavalle lapselle. Vastaaminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Vastaamiseen menee noin 5-10 minuuttia.

 

https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/7465/lomake.html

 

 

Kiitos avustanne!

 

Mikko Tiirikainen

Tampereen yliopisto

040 190 1320

mikko.tiirikainen@uta.fi