Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan ensimmäinen toimintapäivä toteutettiin Sipoossa

6.3.2012

Sipoonlahden koululla toteutetussa Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan ensimmäinen F-junioreiden Toimintapäivä piti sisällään ihan samoja piirteitä ja elementtejä kuin aikusten lentopallokin...

...eli toimintapäivillä nähtiin lieviä pään painumisia epäonnistumista johtuen ja onnistumisen riemua sekä vilpittömiä tuuletuksia onnistumisen ja voittamisen ilosta - yleisön aktiivista kannustamista unohtamatta.

Sipoonlahdessa 4.3. toteutettuun Toimintapäivään ilmoittautui joukkueita If Sibbo Vargarnasta ja Järvenpään Blues Volleystä. Pienimuotoisesti käynnistynyt toimintapäivä antoi järjestäjille ja osallistujille hyvät lähtökohdat onnistua ja saada hienoja kokemuksia. Turnaus saatiinkin vietyä läpi hienosti alusta loppuun asti.

Sipoonlahden koulu tarjosi toimintapäivälle hyvät olosuhteet, sillä käytössä oli koko ajan kaksi pelikenttää sekä non stop -temppuradan lepovuorossa olevalle joukkueelle. Kanttiinipalvelutkin toimivat todella hienosti ;D

Lämpimät kiitokset If Sibbo Vargarnat lentopalloväelle hyvin onnistuneista järjestelyistä, sekä luonnollisesti kaikille turnaukseen osallistuneille pelaajille, valmentajille ja vanhemmille - tästä on hyvä jatkaa. Seuraava toimintapäivä toteutetaankin Järvenpäässä alustavan suunnitelman mukaisesti 21.4. Koivusaaren koululla. Lämpimästi tervetuloa osallistumaan ja seuraamaan.