Ilmoittautumiskäytäntö alueen eri tapahtumiin

10.4.2007

ESLA:ssa tapahtuu paljon eri toimijoiden johdosta. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoittautumiset tapahtumiin suoritetaan oikealla lomakkeella.

Tällä hetkellä ajankohtaista ovat olleet ilmoittautumiset ESA:n leirille 21.4. sekä kesän Avoimille katsastusleireille Pajulahteen. Useat ilmoittautumiset on suoritettu väärällä lomakkeella. jolloin myös tiedot ovat puutteelliset.

Osasyynä nyt syntyneeseen tilanteeseen on tiedottamisen puute, mutta myös ilmoittautujan tarkkaavaisuudella on osansa asiaan.

Ilmoittaudu oikein

ESLA:n sivut on jaettu eri toimintasektoreihin: Valmennukeskus ESA, Nuorisotoiminta, jne. Osa sektoreista ei ole näkyvillä johtuen siitä, että sektorin sisältöä ollaan rakentamassa (mm. Kilpailu, Harraste- ja terveysliikunta).

Jokaisella toimintasektorilla on myös omaan toimintaansa liittyvä ilmoittautumislomakkeensa, jota on ehdottomasti käytettävä.

Esimerkki

Jos haluat osallistua ESA:n leirille on sinun hoidettava ilmoittautuminen kyseisen toimintasektorin ilmoittautumislomakkeella www.esa.sporttisaitti.com/valmennuskeskus_esa/ilmoittautumislomake.

Mikäli haluat osallistua Avoimelle katsastusleirille (Pajulahti 12.-13.5. ja 14.-15.7.), on sinun mentävä Nuorisotoiminta -osioon ja hoidettava ilmoittautumisesi Nuorisotoiminnan ilmoittautumislomakkeella www.esa.sporttisaitti.com/nuorisotoiminta/leiritys-ja_katsastustoiminta/ilmoittautumislomake.

Sillä on väliä, millä lomakkeella ilmoittaudut

Sektorien toiminta on varsin erilaista ja ilmoittautumisissa pyydetään usein erilaista tietoa, joten yhden - kaikkia palvelevan - ilmoittautumislomakkeen luominen ja erityisesti käyttäminen ei ole mieluisaa.

On syytä tiedostaa ja huomioida myös se, että ilmoittautumiset ohjautuvat automaattisesti suoraan toiminnasta vastaaville henkilöille.

Väärällä ilmoittautumislomakkeella tehty ilmoittautuminen ohjautuu väärälle henkilölle, jolloin ilmoittautumistasi leirille/tapahtumaan ei ole huomioitu!