Oppilasraportti IV jakso/Heidi Lamberg

9.4.2007

Lukuvuoden nelosjakso sijoittui aikavälille 2.2. - 23.3.2007.

Että sellainen jakso..

Neljännen jakson valmennus oli melko katkonainen ja nopea. Osallistujamäärä reeneissä taisi olla vähäisin ikinä loukkaantumisten ja YO-kirjotusten vuoksi. Fysiikkaa ja lajiharjotuksia oli oikein hyvin vuoroteltu jakson ajan. Jaksoon mahtui myös penkkaripäivä sekä vanhojen tanssit, joissa kaikki ryhmämme jäsenet pääsivät varmasti loistamaan.Ahkera reenausjakso oli myös hiihtolomalla, jolloin kaikki varmasti kävivät hiihtämässä ja/tai luistelemassa vähintään kerran päivässä Turresta alkaen.

Kuitenkin melko mitään sanomaton jaksomme päättyi valmennuskeskusten väliseen turnaukseen. Turnaus järjestettiin edellisen vuoden tapaan Pieksämäellä, päivä Pilamin(Heli) synttäreiden jälkeen. Sisukas karhuryhmämme oli hiukan pienehkö pelaajamäärän hipoessa alinta mahdollisinta, eli suomeksi meitä lähti kuusi pelaajaa. Sari, Turma(Turre), Pallomeri(Sara) sekä Marke jäivät siis matkasta erinäisten syiden vuoksi. Muutaman tunnin matka sujui pakussamme joutuisasti, ja kun vihdoin saavuimme paikalle oikomaan vähän jäseniämme kuulimme sattumalta, että ensimmäinen peli alkaakin viiden minuutin päästä. Noh, astelimme sitten hiukan kylminä kentälle Pieksämäen kakkosjoukkuetta vastaan ja taisimme hävitä 2-0. Seuraava peli Pieksämäki 1:sen liigapelaajapitoista joukkuetta vastaan sujui melko leppoisasti huolimatta siis siitä, että Kojiksen(Liisa) selkä alkoi olla erittäin pahana ja Triplalla(Joge) oli hiukan lämpöä. Peli tuntui melkein voitolta lopputuloksen oltua 1-1.

Tämän ”tasapelin” jälkeen läksimme syömään aina niin antoisaan ruokapaikkaan – Pieksämäen amisruokalaan. Monen jälkiruokavalikoiman jälkeen – kaikkeahan pitää aina vähintäänkin maistaa – palasimme takaisin pelipaikalle ja vastaan asettui myös muutamalla liigapelaajalla maustettu Pihtipudas. Niinhän siinä kävi, että huolimatta ruoan aiheuttamasta pahasta olosta miehen on tehtävä mitä miehen on tehtävä ja Märsky sai ainoan 2-0 voittonsa turnauksesta. Viimeinen peli olikin sitten ohi melkein ennen kuin se oli alkanutkaan, sillä emme missään vaiheessa syttyneet pelaamaan ja näin 2-0 voitto oululaisille. Loppujen lopuksi kaikki pelasivat hyvän turnauksen, huomattavin onnistuja oli ainakin Salmi(Anni). Turnauksesta  yleensäkin jäi melko hyvä fiilis huolimatta kotimatkasta, jolloin nälkäinen kojootti ja hamsteri ei millään meinannut saada toivottua ruokaa erittäin nälkäiseen pötsiinsä, mutta älkää huoliko, eivät he kuolleet nälkään.

Heidi Lamberg