Jouko Juvonen vetää Passarikoulun Korialla 21.4.

23.3.2007

Korialla järjestetään Passarikoulu lauantaina 21.4. klo 10 alkaen.

C-nuorille (-93 syntyneet) ja vanhemmille ikäluokille

Passarikoulu on suunnattu C-nuorille (-93 syntyneet) ja vanhemmille ikäluokille sekä seuravalmentajille. Koulutuksen hinta on 20 €/ hlö, joka sisältää myös materiaalin. Valmentajille, joita erityisesti odotamme myös paikalle, tilaisuus on maksuton. Tervetulleita ovat myös pelaajien vanhemmat.

Ilmoittautumiset, 13.4. mennessä, suoritetaan netissä osoitteessa http://esa.sporttisaitti.com/valmennuskeskus_esa/ilmoittautumislomake/. Lisätietoja antaa aluekehittäjä Pertti Kulluvaara, pertti.kulluvaara(at)lentis.slu.fi, 0440 806 605.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Korian Ponnen ja Kymenlaakson tuki- ja työryhmän sekä Suomen Lentopalloliiton kanssa.

Passarilegenda Pieksämäen NMKY:n kulta-ajoilta

Passarikoulun vetää takavuosien passarilegenda Jouko Juvonen. Jouko muistetaan erityisesti Pieksämäen NMKY:n kulta-ajoilta, jolloin seura savutti kaudella 80-81 Euroopan Cupissa neljännen sijan (alin kuva). Turkissa 18.1.1981 pelattu puolivälieräottelu PNMKY - Istanbul päättyi Pieksämäen selkeään voittoon 3 - 0 (15-4, 15-5, 15-12).

Yllä mainitun lisäksi muita saavutuksia ovat mm.:

• 172 A-maaottelua
  • 374 SM-ottelua
  • kauden pelaaja 1979, 1982 (Matsudaira Cup)

Kuvassa (vas.) Jouko Juvonen ("pystin" kanssa), Jukka Savio, Ahti Toivainen ja Pekka Liukkonen.